NHO er vår påvirker

– NHO påvirker beslutningstakere der vi er, det er svært viktig, sier Trond Hagerud, administrerende direktør i Mapei.

Trond Hagerud, Mapei.

Trond Hagerud, Mapei.

Publisert 03.01.18

– Her i Innlandet merker vi for eksempel at NHOs regionkontor gjør en god jobb for å sørge for riktige samferdselsprioriteringer, sier Haugerud.

Mapei AS har vært leverandør til bygg- og anleggsbransjen siden 1976, og ble en del av det internasjonale konsernet Mapei i 1999. Bedriften er et av Mapeis 10 forskningssentra. De leverer blant annet produkter for tunnel og anlegg, behandling av betong, mur og puss, og systemer og produkter for våtrom og gulv.

  • Beliggenhet: Nord-Odal i Hedmark
  • Omsetning: 664 millioner kroner i 2014 
  • NHO-medlem siden: 2001

Hvorfor NHO?

- Jeg er opptatt av skatter og avgifter, samt infrastruktur og samferdsel. På disse områdene mener jeg NHO gjør en stor jobb. Organisasjonen er også viktig innen kompetanseområdet, med samarbeid mellom skole og næringsliv.

Det er viktig å få en utdannelsessektor som er i overensstemmelse med næringslivets behov. NHOs regionale tilstedeværelse er sentral for oss. Den gjør organisasjonen mer relevant for Mapei som enkeltbedrift. NHO påvirker beslutningstakere der vi er, det er svært viktig. Her i Innlandet merker vi for eksempel at NHOs regionkontor gjør en god jobb for å sørge for riktige samferdselsprioriteringer.