Derfor er jeg medlem

NHO er et viktig talerør for oss gründere

– For småbedrifter kan formuesskatten være en økonomisk felle, og NHOs innsats for å få til en endring er prisverdig, sier Eva Mathiesen, gründer og sjokoladeekspert.

Publisert 26.08.13

– Generelt er det bra at NHO kartlegger næringslivets behov og problemstillinger og kan påvirke det politiske liv, legger 

Sjokoladebiten er en virksomhet som kombinerer salg over disk og salg mot næringslivet. Hovedproduktet er belgisk kvalitetssjokolade, samt franske dragées. Hun leverer til bryllup, barnedåper og andre selskaper så vel som til hoteller og restauranter. I tillegg utgjør firmagaver og gaveesker til konferanseholdere en vesentlig del av leveransene. Sjokoladebiten er også et populært stopp for utdrikningslag, der sjokoladesmaking og sjokoladens historie står på menyen.

  • Beliggenhet: Oslo
  • Omsetning: Cirka 750 000 kroner i 2011
  • NHO-medlem siden: 2009

Hvorfor NHO?
- Jeg vil også fremheve muligheten til faglig støtte, for eksempel i juridiske spørsmål. Dersom jeg etter hvert skal ansette noen, vet jeg at jeg har en god støtte i NHO. Samtidig gir medlemskapet meg faglig påfyll sammen med andre bedriftseiere – her kan jeg bygge ut nettverket mitt.