Eierskapskonferansen 2018 - Verdien av arbeid og privat eierskap

Hva er de viktigste driverne for at private eiere kan fortsette å spille en nøkkelrolle i samfunnet for å skape verdier og bevare arbeidsplasser? Dette er noe av det du kan høre om og diskutere på årets eierskapskonferanse – på Ekebergrestauranten i Oslo.

Velkommen til NHOs eierskapskonferanse 2018! Vi starter med lunsj kl. 11.00. Deretter blir det faglig program før konferansen avsluttes med middag kl. 18.30.

Du møter blant annet

  • Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen vil fortelle hvordan han ønsker å legge til rette for at de privateide bedriftene, som står for over femti prosent av sysselsettingen i næringslivet, skal kunne blomstre.

  • Andre sentrale politikere som vil høre ditt syn på hva som skal til – og gjerne hva som er oppskriften på suksess. Vi legger til rette for gode diskusjoner blant deltakerne.

  • NHOs visepresident og daglig leder i Brødrene Sperre AS, Inger Marie Sperre vil fortelle om hvor viktig det er for norsk eksportnæring å sikre markedsadgang i internasjonale markeder. Hennes bedrift selger 98 prosent av sin produksjon i eksportmarkedet, med Asia og Brasil som hovedmarkeder.

  • John Giverholt fra Ferd AS er medlem av regjeringens kapitalutvalg, som nylig la frem sin rapport. Han vil fortelle hvordan kapitaltilgang påvirker eierskap i norske bedrifter, og blant annet om skattesystemets innvirkning på tilgangen til kapital.

  • Sigbjørn Aanes, tidligere statssekretær og kommunikasjonsrådgiver for Erna Solberg, vil fortelle om hva han mener må til for å nå ut til opinion og politikere.

  • Har du vært på musikal på Folketeateret de siste årene? Atle Halstensen og Karianne Jæger, fra Scenekvelder AS har satset alt på å bringe privat musikkteater til folket. De vil fortelle om sin reise gjennom oppturer og nedturer. Til høsten setter de opp Phantom of the Opera i Oslo. Atle tar med pianoet, og sammen lar de oss også få noen smakebiter fra musikalsuksessene.

  • Du får være med på Innvielse av tåkeskulpturen til den verdens kjente Japansk kunstneren, Fujiko Nakaya.Berit Kjøll vil stå for åpningen og Nils Petter Molvær vil sette toner til innvielsen

Vi håper å se deg der. Meld deg på i dag og sikre deg en plass!

Program NHOs eierskapskonferanse

Konferansier for dagen er Rune Kibsgaard Sjøhelle, senior kommunikasjonsrådgiver i NHO. 

Kontakt oss

Tone Knutsen

Stabssjef

Strategi og stab

Tone.Knutsen@nho.no
Mobil
41421331