Innovation for all 2016

12. og 13. mai er det igjen duket for "Innovation for all" på Norsk design- og arkitektursenter i Oslo. Årets tema er hverdags- og velferdsteknologi for alle, ed-tech, aktiv aldring, kreativt lederskap og innovasjon i offentlig sektor. NHO-medlemmer får 20 prosent rabatt ved å bruke koden NHO2016.

Foredragsholderne: Lær av de beste under Innovation for all 2016.

Foredragsholderne: Lær av de beste under Innovation for all 2016.

Dette er et todagers kurs hvor du lærer å utnytte innovasjonskraften som ligger i inkluderende design. Dagene er spekket med inspirerende møter med noen av verdens fremste foredragsholdere og praktiske workshops.

I år kommer blant andre Johan Brand, administrerende direktør i Kahoot!, den norske læringsplattformen som har tatt verden med storm, japanske Keiji Kawahara, produktdesigneren og professoren, og en av stifterne av IAUD, organisasjonen som består av merkevarer som Mitsubishi, Hitachi, Panasonic og Toyota, og Andrea Siodmok, leder for Policy Lab, UK Governments satsing for å gjøre politikkutformingen mer brukersentrert og åpen.

"Innovation for all" arrangeres annethvert år av Norsk design- og arkitektursenter i partnerskap med the Helen Hamlyn Centre for Design ved Royal College of Art i London. Kurset er relevant for deg som jobber med endringsprosesser og utvikling innen privat næringsliv eller offentlig sektor, i virkemiddelapparatet, innen forskning og utdanning, eller design og arkitektur.

Innovation for all: Program og påmelding

Kontakt oss

Hege Saastad Haugan

Stabssjef

hege.saastad@nho.no
Telefon
23088187