Lunsjmøte - NAFTA-forhandlingene, mulige resultater og konsekvenser for norsk næringsliv

NHO og Universitetet i Oslo (NorLARNet) inviterer til et innholdsrikt og interssant lunsjmøte om utviklingen i reforhandlingene av NAFTA.

NAFTA (The North American Free Trade Ageement) har siden 1994 regulert ikke bare forholdet mellom USA, Canada og Mexico,men også verdenshandelen og produksjonen i flere ulike bransjer. Under valgkampen lovet Trump å si opp avtalen. Etter fire runder med reforhandlinger av NAFTA avtalen er det tegn til en ny avtale, men også åpne uenigheter og diskusjoner.

Dr. Antonio Ortiz-Mena er en meksikansk ekspert på NAFTA og vil innlede om hvilke konsekvenser resultatene av forhandlingene kan får for handel og næringslivet i Vesten - og i hele verden. Ortiz-Mena er Senior Vice President i  Albright Stonebridge Group og var tidligere åtte år handelsråd ved den meksikanske ambassaden i USA. Du finner ut mer informasjon om Ortiz-Mena her.  Det vil bli anledning til spørsmål og diskusjoner etter innlegget.

Det er registrering og enkel lunsjservering fra 12:00 til 12:30. Innlegg og diskusjoner fra 12:30 til 14:00. Møtet foregår i sin helhet på engelsk.

Kontakt oss

Katarina Sætersdal

Seniorrådgiver

Internasjonal avdeling

Katarina.Satersdal@nho.no
Telefon
23088348