Women's Leadership for Sustainable  Development

CARE, Norfund og NHO har gleden av å invitere deg til en ny global konferanse om likestilling og økonomisk utvikling. I år vil vi sette søkelyset på kvinners lederskap i næringslivet: Hvorfor er det ikke flere kvinnelige ledere, og hvilken betydning har dette for å oppnå de globale bærekraftsmålene?

Foto: Care

27. november på Sentralen i Øvre Slottsgate 3 kan du høre en rekke innledere med ulike og spennende perspektiver på disse spørsmålene, og dele dine tanker om hvordan potensialet i kvinners lederskap kan frigjøres for å skape en bedre og mer rettferdig verden.

Vi er veldig glade over at H. K. H. Kronprinsesse Mette-Marit vil være til stede under den første delen av konferansen. Vi vil derfor gjerne be alle deltakere om å komme før Kronprinsessens ankomst og programmets start kl. 09:00. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide vil åpne konferansen.

Vi ønsker velkommen til enkel frokostservering fra kl. 08:30 og starter programmet kl. 09:00. Etter avslutning av programmet, vil det bli servering av lunsj og mulighet til å fortsette diskusjonene.  

 Blant innlederne er Elizabeth Vazquez i WEConnect, som samarbeider med noen av verdens største selskaper om å investere i kvinnelige ledere, og Terri McCullough, som har jobbet for kvinners økonomiske lederskap blant annet i The Clinton Foundation. Sally Gitonga, country manager i Business Partners International Kenya; Christian Thommessen fra responsAbility; og Robert Næss fra Nordea vil dele sine perspektiver fra investorrollen. Lilian Simiyu, som jobber for Norfund i Øst-Afrika, og avdelingsdirektør Kristina Jullum Hagen i NHO vil diskutere likheter og forskjeller mellom den nordiske og afrikanske konteksten. Representanter fra  Statoil, Ikea og Google vil fortelle hvordan de jobber med likestilling; og Mari Teige fra Institutt for samfunnsforskning vil fortelle om sin forskning på temaet.

Kontakt oss

Kari Minge

Seniorrådgiver

Næringsutvikling i sør

kari.minge@nho.no
Mobil
92616081