Tets

Lorem ipsum

Nyheter

 • NHO Europanytt 19.01.2018

  Aktiviteten i EU denne uken har primært vært knyttet til Europaparlamentet som har avholdt sin første plenumssesjon for i år samt Europakommisjonen som har lagt frem sin nye plaststrategi – en del av sirkulær økonomien - samt revisjon av EUs merverdiavgiftsregler.

  19. januar 2018
 • Flere bor på hotell

  Overnattingsstedene i Møre og Romsdal hadde i alt 58 500 gjestedøgn  i november i fjor. Det er en pen økning på 6,4 prosent sammenlignet med november 2016, viser tall fra SSB.

  19. januar 2018
 • Store muligheter for norske bedrifter

  Zhu Hongren, leder for NHOs søsterorganisasjon i Kina, CEC (China Enterprise Confederation), mener det ikke finnes grenser for norske bedrifters muligheter i Kina.

  19. januar 2018
 • NHO vil teste ut et ekstra frivillig skoleår

  - Vi må snu hver stein i jakten på gode tiltak som gjør at unge klarer å fullføre utdanningen sin. Det er bra for den enkelte og det er bra for samfunnet, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

  19. januar 2018

Publikasjoner

 • Næringslivet former fremtiden

  NHO mener at innovasjonspolitikken må sette en tydelig retning innenfor de områder der Norge har naturlige fortrinn. Tre områder trekkes særlig fram i denne sammenheng: Energi; havet, inkludert bioøkonomien; og industrien.

  25. april 2017
 • Økonomisk overblikk 2/2016

  Det er tegn på at vi nærmer oss et vendepunkt – riktignok på et lavt nivå, viser tall fra Næringslivets økonomibarometer.

  27. juni 2016

Kontakt