Våre kontaktpunkter

NHO er til for medlemmene våre. Vi ønsker å gi deg som er arbeidsgiver hjelp og praktisk støtte i hverdagen. Samtidig jobber vi med å sikre gode, stabile rammebetegnelser for norsk næringsliv. Vi er organisert for å møte dine behov - her kan du lese hvordan du lettest kan få gode svar.

Arbinn

Trenger du råd og hjelp med spørsmål som angår din bransje? Eller trenger du hjelp med arbeidsrettspørsmål som permitteringer, oppsigelser, ansetelser og lignende? Arbinn hjelper deg.

Din region

Har du spørsmål om lokale eller regional næringspolitikk? Eller ser du etter kurs eller arrangementer i ditt nærmiljø? Mange regioner har også egne advokater som tilbyr rask service og gode råd til deg som er medlem.

Ditt NHO

NHO sentralt har nær dialog med politiske myndigheter, og jobber for å styrke næringslivet. Har du spørsmål om nasjonale, næringspolitiske forhold eller trenger juridisk spisskompetanse på arbeidsrett?


Ring

23 08 80 00

eller finn kompetanse i

Ansatteoversikten

Medlemssenteret

Medlemssenteret bistår med de praktiske sidene rundt medlemskap i NHO som: innmelding, utmelding, årsoppgave, oppdatering av kontaktinformasjon og kontingentfaktura. I tillegg tar dem seg av behandling av tariffkrav og registrering tariffavtaler medlemsbedriftene er bundet av.
I forbindelse med fusjon/fisjon, organisasjonsendringer og virksomhetsoverdragelser passer vi på at medlemskap, kontaktinformasjon og tariffbindinger registreres korrekt.

Kontakt oss på: medlem@nho.no, tariff@nho.no eller telefon 23 08 84 40

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster medlemskap i NHO?
24. februar 2017

Kontingenten består av to deler; kontingent til bedriftens landsforening i NHO (satsene varierer med servicetilbudet), og kontingent til NHO basert på bedriftens lønnsmasse året før.

Hvorfor bli medlem?
26. august 2013

Som arbeidsgiver får du en trygghet som medlem. Vi hjelper deg med dine utfordringer, bedriften tilbys økonomiske fordeler og du får tilgang til attraktive møteplasser.

Hvordan bli medlem?
10. januar 2016

For å bli medlem i NHO kan du bruke vårt elektroniske innmeldingskjema. Her kan du enkelt finne hvilken landsforening du tilhører, beregne kontingent og melde deg inn.