Nye styremedlemmer i NHO Idrett

Årsmøtet i juni resulterte i to nye styremedlemmer i NHO Idrett. T.v. daglig leder i Oppegård IL Hege Frøyna og økonomisjef i Norges Skiforbund Marianne Fismen.

Publisert 06.08.15

NHO Idrett

De tok over etter tidligere daglig leder i Kolbotn IL Tom Dahl Frøshaug og assisterende generalsekretær i Norges Skiforbund Ingvild Bretten Berg. NHO Idrett benytter anledningen til å takke de to sistnevnte for et meget positivt og godt samarbeid.

Hege har vært dagligleder i Oppegård IL siden august 2012.
Har vært aktiv håndballspiller i mange år og har hatt ulike verv innen håndball i Oppegård IL, bl.a. som trener for håndballskolen, dommeransvarlig og styreleder.
Hun brenner for aktivitet og ett tilbud til alle, uavhengig av alder og  form. Tidligere jobbet hun med salg og markedsføring innen olje, brann og gass sektoren.

Marianne er økonmisjef i Norges Skiforbund. Hun har bakgrunn fra ski og fotball som aktiv. I de senere år har golf blitt en viktig fritidsaktivitet. Marianne var i mange år i støtteapparat både som trener for yngre lag og med ulike administrative oppgaver i Asker Skiklubb. Etter noen år som ansatt i Asker Skiklubb gikk veien videre til Norges Idrettsforbund og etterhvert Norges Skiforbund.