Mulighet til praksisopphold ved NHO Brussel i høst

Er du samfunnsengasjert og nysgjerrig med interesse for næringslivet og Norges forhold til EU? Da er kanskje du vår nye kollega i høst. NHO Brussel ser nå etter studentpraktikanter for høstsemesteret 2017!

Publisert 07.04.17

NHO Brussel

NHO Brussel jobber for norsk næringslivs interesser og deltar aktivt i politikk- og regelverksutviklingen på europeisk nivå, bl.a. gjennom vår paraplyorganisasjon BusinessEurope som er Europas største organisasjon for næringslivets interesser. NHOs Brusselkontor fungerer som et støtteapparat for hele NHO fellesskapet, og som praktikant hos oss vil du få direkte innblikk i og erfaring med å bidra til å fremme norske næringslivsinteresser i et bredt spekter opp mot Norges viktigste import- og eksportmarked.

Praktikanten vil også ha ansvaret for ulike administrative oppgaver, nyhetsbrevet NHO Europanytt og mottakelse av besøkende grupper. Vi kan tilby en variert og spennende opphold som gir muligheter for læring og opparbeidelse av praktisk erfaring innen mange områder av politikken på EU-nivå. Da vi er et lite kontor vil det være en forutsetning at praktikanten evner bidra selvstendig til den daglige driften og til et hyggelig arbeidsmiljø. Vi søker derfor deg som er fremoverlent og initiativrik og trives både med og jobbe på egen hånd og tett i gruppe.

Engasjementet er ulønnet og det vil derfor være en forutsetning at praktikanten er tilknyttet et norsk eller europeisk lærested som gir muligheter for finansiering av oppholdet under Erasmus+ ordningen. Vi ser gjerne at du studerer f.eks. enten juss, statsvitenskap eller økonomi.

Søknadsfrist er mandag 15.mai.
Tiltredelse skjer etter avtale. Søknad og CV sendes til brussel@nho.no / emmelie.odberg.rosengren@nho.no / ingebjorg.harto@nho.no

Kontakt oss

Ingebjørg Harto

Direktør

NHO Brussel

Ingebjorg.Harto@nho.no
Mobil
92447160
Emmelie Odberg Rosengren

Seniorrådgiver

NHO Brussel

emmelie.odberg.rosengren@nho.no
Mobil
+32493756391