Nyhetsarkiv

 1. Spørsmål og svar om CO2-fondet

  5. desember 2016 | Energi og klima

  NHO er glad for at forslaget vårt om et CO2-fond for næringslivet er tatt til følge i statsbudsjettet. Her er alt du må vite om fondet.

 2. Vil ha professorer med erfaring fra næringslivet

  2. desember 2016 | Kompetanse og utdanning

  NHO ønsker at det opprettes en egen stilling ved universiteter og høgskoler hvor det kreves erfaring og praksis fra arbeidslivet- og næringslivet: Praksisprofessor.

 3. Endelig satses det på fagskolene

  2. desember 2016 | Kompetanse og utdanning

  Norske bedrifter skriker etter fagskoleutdannende. Nå vil Regjeringen gjøre fagskolene like synlige og attraktivt som universiteter og høyskoler.

 4. - Vi må aldri ta EØS for gitt

  2. desember 2016 | Internasjonalt

  - Vi må aldri ta Europas indre markedet og EØS-avtalen for gitt! Det gjelder særlig i disse tider, sa NHO-sjef Kristin Skogen Lund på Brexit-seminar denne uken.

 5. Mer konkret nasjonal strategi for bioøkonomi

  29. november 2016 | Energi og klima

  - NHO er glad for at Regjeringen legger frem en nasjonal strategi for bioøkonomi. Riktig retning er lagt. Neste steg må være en nærmere konkretisering utover "legge til rette for" og "koordinere", sier NHO-direktør Per Øyvind Langeland.

 6. Vi trenger elevundersøkelser

  23. november 2016 | Kompetanse og utdanning

  NHOs ambisjon er at norske elever bør være blant de 10 beste landene i OECD-området på faglige tester av basisferdigheter. Vi må øke interessen for realfag og teknologi.

 7. Næringslivet vil ha plan for utfasing av formuesskatten

  18. november 2016 | Skatter og avgifter

  Regjeringen må lage en plan for utfasing av formuesskatten på arbeidende kapital i neste stortingsperiode, mener elleve næringslivsorganisasjoner som møtte finansministeren fredag.

 8. Søk om omstillingsmidler nå!

  17. november 2016 | Agder, Arbeidslivspolitikk, Hordaland, Møre og Romsdal, Rogaland

  Det er oppfordringen fra arbeidsminister Anniken Hauglie til norske bedrifter. Hun har penger igjen på budsjettet. – Dette er gode nyheter for våre bedrifter, sier Kristina Jullum Hagen i NHO.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
105 >