Nyhetsarkiv

 1. Morna, årsberetning!

  12. desember 2017 | Forretningsdrift og jus

  De fleste av Norges 300 000 aksjeselskaper har laget årsberetning for siste gang. Det har et nesten enstemmig Storting vedtatt.

 2. Fra mediebransjen til sjefsjobb for NHO Innlandet

  12. desember 2017 | Innlandet

  Jon Kristiansen (52) går etter åtte år som administrerende direktør i avishuset Gudbrandsdølen Dagningen til jobben som ny regiondirektør for NHO Innlandet. Kristiansen etterfølger Åge Skinstad som leder for næringslivet i Innlands-regionen.

 3. NHOs kvartalsrapport: Oppgang i forsiktig tempo

  11. desember 2017, NHOs KVARTALSRAPPORT | Økonomisk politikk og analyse

  Oppgangen i norsk økonomi har fått bedre fotfeste, men bedringen skjer i et forsiktig tempo, viser NHOs siste kvartalsrapport. Den peker også på viktigheten av arbeidsinnsats for å finansiere velferdsstaten.

 4. Vi må starte tidligere med algebra

  6. desember 2017 | Kompetansebarometer

  - Norge er verdensledende i nedprioritering av algebra i skolen, sa Liv Sissel Grønmo, hovedforfatter av boka "Prioritering og progresjon i skolematematikken" under dagens lansering på NHOs Morgenkaffe.

 5. LetSea AS er årets Gaselle 2017!

  29. november 2017 | SMB

  Prisvinner og NHO-medlem LetSea forsker på miljøvennlige løsninger for lakseoppdrett og holder til på øya Dønna i Nordland.

 6. EFTA om arbeidstid

  28. november 2017 | Arbeidstid

  EFTA-dom klargjør hva som defineres som arbeidstid når arbeidstaker må møte opp utenfor sitt vanlige arbeidssted.

 7. Fem punkter mot seksuell trakassering

  27. november 2017 | Arbeidslivspolitikk

  Arbeidstilsynet og Likestillings- og diskrimineringsombudet går sammen med LO og NHO om å gi bedriftene råd for å få en slutt på seksuell trakassering i arbeidslivet.

 8. Markedstilgang skaper nye jobber

  24. november 2017

  - Etableringen av Anskaffelsesakademiet er en milepæl i arbeidet for mer profesjonelle og mer kompetente offentlige innkjøp, sa NHO-sjef Kristin Skogen Lund under gårsdagens Difi-konferanse.

 9. Høyere avgift presser verdiskaping ut av landet

  23. november 2017 | Statsbudsjettet

  - Den kraftige økningen av avgiften på over 50 prosent for godteri og brus gjør lite for folkehelsen, men den flytter norsk verdiskaping ut av Norge, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 10. Roser partiene for fjerning av maskinskatten

  22. november 2017 | Statsbudsjettet

  Det er svært gledelig at de fire partiene har blitt enige om å fjerne maskinskatten og prioritere norske arbeidsplasser, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 11. Sammen mot seksuell trakassering

  22. november 2017 | Arbeidslivspolitikk, Oslo og Akershus

  NHO Reiseliv og Fellesforbundet lanserer en felles kampanje «#notonthemenu» for å bekjempe seksuell trakassering på norske serverings- og utesteder.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
85 >