Christian Chramer blir ny kommunikasjonsdirektør i NHO

– Jeg er svært glad for å få jobbe tettere med NHOs ledelse i arbeidet med å sikre bedre rammevilkår for norsk næringsliv. Chramer kommer fra stillingen som regiondirektør for NHO Troms og Svalbard.

Christian Chramer

Christian Chramer går fra stillingen som regiondirektør i NHO Troms og Svalbard til stillingen som kommunikasjonsdirektør for NHO. Foto: Moment Studio

Publisert 05.10.16

Finnmark

Christian Chramer (42) blir ny kommunikasjonsdirektør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Han har vært regiondirektør i NHO i halvannet år.

Chramer kom fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Norges Sjømatråd, hvor han også i en periode var direktør for Sjømatrådets aktiviteter i Sørøst-Asia. Chramer har erfaring fra kommunikasjonsjobber i Forsvaret, og er utdannet fra Krigsskolen.

– Jeg er svært glad for å få jobbe tettere med NHOs ledelse i arbeidet med på sikre bedre rammevilkår for norsk næringsliv. Det har vært givende å jobbe med og for medlemmene i Troms og Svalbard, og denne erfaringen ser jeg frem til å ta med meg inn i den nye stillingen, sier Chramer.

Viseadministrerende direktør, Ole Erik Almlid i NHO ser frem til å få Chramer inn i jobben som kommunikasjonsdirektør.

– Christian har gjort en strålende jobb som regiondirektør, og kombinert med hans kommunikasjonserfaring, er jeg trygg på at han vil bidra til å utvikle og løfte NHO videre til beste for norsk næringsliv, sier Almlid.

Chramer tiltrer stillingen i desember. Regiondirektør i Finnmark, Målfrid Baik vil inntil videre overta ansvaret for NHO Troms og Svalbard, og vil dermed fungere som regiondirektør for begge NHOs kontorer i disse to fylkene.