Gro Brækken slutter som leder for Norsk olje og gass

- Jeg har sterk tro på fremtiden for olje- og gassindustrien i Norge. Sammen med styret har vi utviklet en offensiv og tydelig strategi for organisasjonen de neste årene, sier Gro Brækken.

Publisert 11.12.14

Gro Brækken Norsk olje og gass

Gro Brækken vil før sommeren 2015 slutte som administrerende direktør for Norsk olje og gass. Styret i Norsk olje og gass og Brækken har diskutert hvordan arbeidet skal føres videre.

- Diskusjonen har avdekket at styret og jeg har ulikt syn på hvordan organisasjonen skal ledes i årene fremover, og da er den naturlige konsekvensen at vi skiller lag, sier Brækken.

Gro Brækken har vært administrerende direktør i Norsk olje og gass siden 2009.

- Gro Brækken har gjort en meget god jobb med å endre og modernisere arbeidet i Norsk olje og gass, og dermed styrket olje- og gassindustriens posisjon i samfunnet.  Vi har formet en strategi som gjør næringen godt rustet til å møte utfordringene vi står oppe i, sier styreleder i Norsk olje og gass, Tor Arnesen.

Styret starter nå arbeidet med å finne Brækkens etterfølger.

- Styret er svært tilfreds med at Brækken har sagt ja til å lede organisasjonen videre til en ny administrerende direktør er på plass, sier Arnesen.

For ytterligere opplysninger, vennligst kontakt

  • Styreleder Tor Arnesen, telefon 51 69 33 22
  • Administrerende direktør Gro Brækken, mobil 90 01 55 51