Maria Stjern Dahlstrøm er ny økonomidirektør i NHO

NHO har ansatt Maria Stjern Dahlstrøm som direktør for økonomi og fellestjenester og nytt medlem i Kristin Skogen Lunds ledergruppe.

#205

Maria Stjern Dahlstrøm. Fotograf: NHO

Publisert 14.03.18

Maria Stjern Dahlstrøm (39) kommer fra en stilling som VP Group Financial Reporting i Schibsted ASA og har også erfaring fra ulike lederroller i Statoil og Hydro. Hun er utdannet siviløkonom fra Nord universitet, og har også studier i økonomijournalistikk.

- Jeg er glad for at Maria begynner hos oss i NHO. Hun vil styrke laget med sin kompetanse fra næringslivet, innen økonomi, organisasjon og med styring av større IT-prosjekter. NHO er i likhet med resten av næringslivet i en rivende utvikling og vi ser frem til å få Maria med oss i de endringsprosessene vi står ovenfor, sier Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i NHO.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe i NHO. Organisasjonen befinner seg midt i skjæringspunktet mellom næringsliv og politikk, og er med på å sette agenda i en tid hvor rammevilkårene for næringslivet i Norge er i sterk endring. Jeg tar med meg erfaring fra selskaper som har vært nødt til å vise stor omstillingsevne, og jeg ser frem til å kunne bidra i en spennende utvikling av NHO. Gjennom smart bruk av teknologi i interne prosesser kan vi bruke våre ressurser og organisasjonen der verdiskapningen er størst for NHOs medlemsbedrifter, sier Maria Stjern Dahlstrøm.

Dahlstrøm begynner i sin nye stilling i NHO 7. mai.