Ny regiondirektør i NHO Rogaland

Tone Grindland (42) blir ny regiondirektør for NHO Rogaland. Hun kommer fra stillingen som næringssjef i Stavanger kommune og har tidligere jobbet for Greater Stavanger og Stavangerregionens Europakontor i Brussel og i Rogaland.

Tone Grindland er ansatt som ny regiondirektør i NHO Rogaland. Foto: Casper Lehland, NHO.

Tone Grindland er ansatt som ny regiondirektør i NHO Rogaland. Hun starter i jobben 25. august. Foto: Casper Lehland, NHO.

Publisert 25.05.18

- Vi er svært glad for å ha fått Tone med på vårt lag, sier styreleder i NHO Rogaland, Bernt Arne Breistein, og legger til at stillingen som regiondirektør er svært viktig for NHOs medlemmer og NHOs arbeid i næringslivsregionen Rogaland.

- Når vi nå har fått ny regiondirektør på plass gir det oss mulighet til å jobbe videre med å øke forståelsen for behovet for mer verdiskaping, flere arbeidsplasser og fortsatt utvikling av nærings- og samfunnsliv i Rogaland, sier Breistein.

Tone Grindland tar over som leder ved NHO-kontoret i Rogaland etter Svein Olav Simonsen som gikk bort i slutten av februar i år.

NHOs nye regiondirektør vil sammen med de andre ansatte ved regionskontoret gjøre alt for å stimulere til videre vekst og utvikling i fylket.

- Rogaland er Europas energihovedstad og sitter på ressurser, kompetanse og innovasjonskraft som gjør regionen rustet for nye forretningsmuligheter og markeder. Som regiondirektør vil jeg jobbe målrettet for å sikre god tilrettelegging og utvikling for næringslivet, sier Tone Grindland, og legget til at Næringslivet i Rogaland er variert og sterkt, og det er nylig hentet inn store kontrakter fra nord til sør i fylket. Dette skaper arbeidsplasser, sikrer verdiskaping og legger til rette for en god samfunnsutvikling.

- NHO spiller en sentral rolle i Norge når det gjelder å sikre forutsigbare rammevilkår for næringslivet. Europapolitikk har stor betydning for handel med nærmarkedet i Europa. Jeg mener det er avgjørende at Rogalands bedrifter holder seg orientert om politikk som er under utforming nasjonalt og globalt, og bruker de påvirkningsmulighetene som finnes, sier Grindland.

Tone Grindland vil starte i jobben 25. august.

Kontakt:

Styreleder i NHO Rogaland, Bernt Arne Brestein: Tlf. 952 07 996

Direktør medlem og regioner i NHO, Christian Chramer: Tlf. 928 82 360

Påtroppende regiondirektør, Tone Grindland: Tlf. 45 699 909

Kontakt oss

Christian Chramer

Direktør

Område Medlem og region

christian.chramer@nho.no
Mobil
92882360