Ny sjef i NHO Logistikk og Transport

Are Kjensli (55) er ansatt som ny administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport. Med Kjensli i førersetet for en av samferdsels-Norges viktigste posisjoner vil NHO Logistikk og Transport sette den riktige dagsorden for næringen fremover.

Are Kjensli

Are Kjensli blir ny sjef i NHO Logistikk og Transport. (Foto: Trondheim Havn (CC BY-SA 2.0))

Publisert 25.04.14

Kjensli vil formelt starte 1. august 2014.

- Jeg gleder meg til å jobbe i spenningsfeltet mellom næringspolitikk, logistikk og samferdsel. Jeg håper min samlede erfaring vil komme til nytte for å videreutvikle denne bransjen. Effektive logistikkløsninger er en sentral del av konkurransekraften til norsk næringsliv. Jeg er veldig entusiastisk med tanke på å ta fatt på arbeidet, sier Are Kjensli.

Are Kjensli har bred næringslivs-, bransje- og ledererfaring på høyt nivå gjennom mange år. Han har god kjennskap til NHO Logistikk og Transport og næringens utfordringer på strategisk og operativt plan. Han kjenner logistikkbransjen godt etter å ha jobbet som logistikkdirektør i Coca-Cola, Tybring Gjedde, administrerende direktør i Bakehuset og sist som administrerende direktør i CargoNet. Kjensli har også  bred styreerfaring, har vært  nestleder i styret i Ski-VM 2011, og er godt kjent i media og med de politiske prosessene i Norge.

Styreleder Ole A. Hagen i NHO Logistikk og Transport sier at styret har sett etter en samlende person og erfaren leder som er utadvendt, energisk, dynamisk, sosial og gode evner til å lytte og kommunisere tydelig. - Vi er meget tilfredse med at vi har funnet den rette i Are Kjensli.

Nåværende leder Tom Rune Nilsen trapper ned til 50 prosent stilling. - Han har ledet bransjens organ på en forbilledlig måte i 14 år, slår Ole Hagen fast.

Kontakt:

  • Styreleder i NHO Logistikk og Transport, Ole A. Hagen: 413 28 087
  • Are Kjensli: 932 94 000