• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Selv om de nasjonale tallene peker oppover, er det klare indikasjoner på at NHOs medlemsbedrifter på Sørlandet fortsatt har betydelige utfordringer foran seg.
  Fortsatt bekymring i sør
  27. juni 2017

  Selv om de nasjonale tallene peker oppover, er det klare indikasjoner på at NHOs medlemsbedrifter på Sørlandet fortsatt har betydelige utfordringer foran seg.

 • Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.
 • Vi trenger mange nye veier i vår region. Derfor er det i alles interesse at disse nye veiene koster minst mulig å bygge, skriver regiondirektør Siri Mathiesen i dette innlegget.
  Alle tjener på lavere kostnader
  30. mai 2017

  Vi trenger mange nye veier i vår region. Derfor er det i alles interesse at disse nye veiene koster minst mulig å bygge, skriver regiondirektør Siri Mathiesen i dette innlegget.

 • Godt håndverk. Lidenskap for faget. Og en ukuelig tro på at kvalitet i hele verdikjeden er lønnsomt. Det har skapt grunnlaget for at Hesnes Kjøkken AS har blitt en anerkjent og etterspurt matvareprodusent på Sørlandet.
  Månedens bedrift: Hesnes Kjøkken
  19. mai 2017

  Godt håndverk. Lidenskap for faget. Og en ukuelig tro på at kvalitet i hele verdikjeden er lønnsomt. Det har skapt grunnlaget for at Hesnes Kjøkken AS har blitt en anerkjent og etterspurt matvareprodusent på Sørlandet.

 • Helge Aasen er valgt som ny styreleder i Norsk Industri. Han er konsernsjef i Elkem - en stilling han kom til etter å ha ledet utviklingen av Elkem Solar i Kristiansand.
  Ny leder i Norsk Industri
  10. mai 2017

  Helge Aasen er valgt som ny styreleder i Norsk Industri. Han er konsernsjef i Elkem - en stilling han kom til etter å ha ledet utviklingen av Elkem Solar i Kristiansand.

 • Stortingsrepresentant Åse Michaelsen (Frp) har vært en pådriver for veisatsingen på Sørlandet. Tirsdag fikk hun en varm takk fra styret i SSL.
  Takket for vei-innsats
  9. mai 2017

  Stortingsrepresentant Åse Michaelsen (Frp) har vært en pådriver for veisatsingen på Sørlandet. Tirsdag fikk hun en varm takk fra styret i SSL.

 • Alle vet at lavere sykefravær er lønnsomt for virksomheten og bra for den enkelte. Falck Helse mener bredt samarbeid er en nøkkel for å lykkes.
  Samarbeid får ned sykefraværet
  4. mai 2017

  Alle vet at lavere sykefravær er lønnsomt for virksomheten og bra for den enkelte. Falck Helse mener bredt samarbeid er en nøkkel for å lykkes.

Aktuelt

Komplett tar en Amazon
14. juli 2017

Komplett har åpnet døren for andre nettbutikker, som nå kan selge sine produkter side om side med Kompletts egne kategorier til nettbutikkens 650.000 kunder.

Kontakt

Siri Mathiesen

Regiondirektør

NHO Agder

Siri.Mathiesen@nho.no
Telefon
90825942
Trond Madsen

Rådgiver

NHO Agder

trond.madsen@nho.no
Telefon
90591255
Fred Skagestad

Utdanningsrådgiver

NHO Agder

Fred.Skagestad@nho.no
Mobil
90078066
Arnfinn Jensen

Advokat

NHO Agder

arnfinn.jensen@nho.no
Mobil
90954423