• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Helge Aasen er valgt som ny styreleder i Norsk Industri. Han er konsernsjef i Elkem - en stilling han kom til etter å ha ledet utviklingen av Elkem Solar i Kristiansand.
  Ny leder i Norsk Industri
  10. mai 2017

  Helge Aasen er valgt som ny styreleder i Norsk Industri. Han er konsernsjef i Elkem - en stilling han kom til etter å ha ledet utviklingen av Elkem Solar i Kristiansand.

 • Stortingsrepresentant Åse Michaelsen (Frp) har vært en pådriver for veisatsingen på Sørlandet. Tirsdag fikk hun en varm takk fra styret i SSL.
  Takket for vei-innsats
  9. mai 2017

  Stortingsrepresentant Åse Michaelsen (Frp) har vært en pådriver for veisatsingen på Sørlandet. Tirsdag fikk hun en varm takk fra styret i SSL.

 • Alle vet at lavere sykefravær er lønnsomt for virksomheten og bra for den enkelte. Falck Helse mener bredt samarbeid er en nøkkel for å lykkes.
  Samarbeid får ned sykefraværet
  4. mai 2017

  Alle vet at lavere sykefravær er lønnsomt for virksomheten og bra for den enkelte. Falck Helse mener bredt samarbeid er en nøkkel for å lykkes.

 • Veisjef Johan Mjåland fikk applaus og varm takk for godt samarbeid av en samlet styringsgruppen i SSL på forrige møte.
  Varm takk for langt samarbeid
  28. april 2017

  Veisjef Johan Mjåland fikk applaus og varm takk for godt samarbeid av en samlet styringsgruppen i SSL på forrige møte.

 • Forskningsrådet inviterer næringslivet i Agder-fylkene til næringslivsdag 24. mai.
  Forskning og innovasjon
  26. april 2017

  Forskningsrådet inviterer næringslivet i Agder-fylkene til næringslivsdag 24. mai.

 • I Kristiansand er Snadderkiosken et begrep og nærmest en del av den lokale identiteten. - Vi er stolt av å være annerledes, sier daglig leder Sissel Pettersen.
  Månedens bedrift: Snadderkiosken
  25. april 2017

  I Kristiansand er Snadderkiosken et begrep og nærmest en del av den lokale identiteten. - Vi er stolt av å være annerledes, sier daglig leder Sissel Pettersen.

 • Forslaget til ny Nasjonal transportplan (NTP) som ble presentert onsdag, er en stor seier for alle som har jobbet for et samferdselsløft på Sørlandet. Det fastslår regiondirektør Siri Mathiesen i NHO Agder.
  Historisk NTP-satsing
  5. april 2017

  Forslaget til ny Nasjonal transportplan (NTP) som ble presentert onsdag, er en stor seier for alle som har jobbet for et samferdselsløft på Sørlandet. Det fastslår regiondirektør Siri Mathiesen i NHO Agder.

Aktuelt

Kontakt

Siri Mathiesen

Regiondirektør

NHO Agder

Siri.Mathiesen@nho.no
Telefon
90825942
Trond Madsen

Rådgiver

NHO Agder

trond.madsen@nho.no
Telefon
90591255
Fred Skagestad

Utdanningsrådgiver

NHO Agder

Fred.Skagestad@nho.no
Mobil
90078066
Arnfinn Jensen

Advokat

NHO Agder

arnfinn.jensen@nho.no
Mobil
90954423