• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Aust-Agder er på Norgestoppen når det gjelder antall lærlinger i forhold til folketallet. Nylig kunngjorte tall fra SSB viser at det er store regionale forskjeller i antall lærlinger.
  Aust-Agder blant de beste
  14. juni 2018

  Aust-Agder er på Norgestoppen når det gjelder antall lærlinger i forhold til folketallet. Nylig kunngjorte tall fra SSB viser at det er store regionale forskjeller i antall lærlinger.

 • MÅNEDENS BEDRIFT: I 25 år har Bakgården vært en utelivsattraksjon i Kristiansand. Den viktigste årsaken til den stabile populariteten: - Menneskene som jobber her, fastslår gründerne.
  Mer enn bare en bar
  30. mai 2018

  MÅNEDENS BEDRIFT: I 25 år har Bakgården vært en utelivsattraksjon i Kristiansand. Den viktigste årsaken til den stabile populariteten: - Menneskene som jobber her, fastslår gründerne.

 • Vi lanserer NHO Gründer i Agder torsdag 7. juni. Er din bedrift i etableringsfasen anbefaler vi at du sjekker ut dette. For kun 2000 kr i året får du tilgang til en rekke medlemsfordeler.
  NHO Gründer – for deg i etableringsfasen
  29. mai 2018

  Vi lanserer NHO Gründer i Agder torsdag 7. juni. Er din bedrift i etableringsfasen anbefaler vi at du sjekker ut dette. For kun 2000 kr i året får du tilgang til en rekke medlemsfordeler.

 • Vi ønsker tilbakemelding på politiske prioriteringer og aktuelle tema fra så mange som mulig av medlemmene våre. Derfor lanserer vi nå NHO medlemspanel.
  Bli med å forme NHO!
  23. mai 2018

  Vi ønsker tilbakemelding på politiske prioriteringer og aktuelle tema fra så mange som mulig av medlemmene våre. Derfor lanserer vi nå NHO medlemspanel.

 • Slik blir du lærebedrift
  14. mai 2018

  Sørlandsk næringsliv har lang tradisjon for å ta inn lærlinger. Samtidig vet vi at morgendagens arbeidsliv har et stort behov for fagarbeidere. Derfor er vi læreplassjeger som jakter etter enda flere lærebedrifter og læreplasser i Agder.

 • Det var budskapet fra statssekretær Anders B. Werp (H) i Samferdselsesdepartementet da representanter fra Sørlandets Samferdselsløft (SSL) møtte ham tirsdag. Tema var Byvekstavtalen der Kristiansandsregionen har fått beskjed om at den ikke er offensiv nok for å nå målet om nullvekst i biltrafikken.
  Byvekstavtale: Må komme opp med tøffere tiltak
  9. mai 2018

  Det var budskapet fra statssekretær Anders B. Werp (H) i Samferdselsesdepartementet da representanter fra Sørlandets Samferdselsløft (SSL) møtte ham tirsdag. Tema var Byvekstavtalen der Kristiansandsregionen har fått beskjed om at den ikke er offensiv nok for å nå målet om nullvekst i biltrafikken.

 • MÅNEDENS BEDRIFT: De ville bare ha en god grunn til å komme hjem til Sørlandet om sommeren. I dag er Palmesus en lønnsom bedrift med 11 fast ansatte.
 • NM for Ungdomsbedrifter 2018 er nettopp fullført, og ungdomsbedrifter fra Arendal, Risør og Flekkefjord hevdet seg også i år helt i toppen!

Aktuelt

Kontakt

Siri Mathiesen

Regiondirektør

NHO Agder

Siri.Mathiesen@nho.no
Mobil
90825942
Trond Madsen

Rådgiver

NHO Agder

trond.madsen@nho.no
Mobil
90591255
Fred Skagestad

Utdanningsrådgiver

NHO Agder

Fred.Skagestad@nho.no
Mobil
90078066
Arnfinn Jensen

Advokat

NHO Agder

arnfinn.jensen@nho.no
Mobil
90954423
Anne Klepsland Simonsen

Rådgiver

NHO Agder

anne.klepsland.simonsen@nho.no
Mobil
45281996