NHO mannsterke under Arendalsuka

Det blir et stort oppmøte fra NHO-fellesskapet under Arendalsuka. Både Kristin Skogen Lund og mange av landsforeningsdirektørene skal delta i viktige samfunnsdebatter.

Arendalsuka skaper stort engasjement. Her fra fjorårets arrangement.

Publisert 05.08.14

Arrangement

Hvordan bør fremtidens arbeidsliv være og hvorfor er kommunereformen viktig for næringslivet?

Det er bare noen av mange spørsmål NHO-fellesskapet skal være med å debattere under Arendalsuka som går av stabelen 11. til 16. august.

Arrangementet er en årlig arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtiden og framtiden.

Godt synlig

NHO vil ha en egen stand under arrangementet hvor alle som ønsker det kan slå av en prat og spise en bolle eller to. Her kan også barna tegne sitt drømmeyrke, og være med i trekningen av fine premier. Tegningene legges ut på sosiale medier.

I tillegg vil både Kristin Skogen Lund og representanter fra landsforeningene delta i debatter og på ulike arrangementer.

Mange arrangementer

Skogen Lund møter blant annet LOs Gerd Kristiansen til duell om fremtidens arbeidsliv. Hun vil delta på konferansen "Global Outlook" der tema er de viktigste globale utfordringene norsk næringsliv står overfor i årene framover. I tillegg debatterer hun kommunereform og deltar i samferdselsdebatten "Med vei skal landet bygges."

NHOs kompetansebarometer har skapt en utdanningspolitisk debatt med stort engasjement. Trond Madsen fra NHO Agder er møteleder for presentasjonen av resultatene og påfølgende debatt.

Energi Norge inviterer i samarbeid med flere andre til klimagrilling av unge lovende stortingspolitikere. Det blir pølser, politikk og glødende engasjement.

Det blir frokost og paneldebatt med blant annet Gro Brækken fra Norsk olje og gass rundt tematikken "Kan vi bruke petroleumskompetanse til å bygge lavutslippssamfunnet?"

I tillegger møter Kristin Krohn Devold fra NHO Reiseliv lærlinger, Håkon Haugli fra Abelia er blant annet med på debatten om "Fremtidens forskning" og Stein Lier-Hansen i Norsk Industri debatterer miljøteknologi.

Dette er bare et lite utvalg av deltakelsen fra landsforeningene til NHO. Se hele programmet for en oversikt over alle arrangementene og hvem som skal delta!

Kontakt oss

Silje Sevendal

Event- og prosjektleder

Event

silje.sevendal@nho.no
Telefon
23088273