Nyheter

 1. Bli med å forme NHO!

  23. mai 2018 | Agder

  Vi ønsker tilbakemelding på politiske prioriteringer og aktuelle tema fra så mange som mulig av medlemmene våre. Derfor lanserer vi nå NHO medlemspanel.

 2. Slik blir du lærebedrift

  14. mai 2018 | Agder

  Sørlandsk næringsliv har lang tradisjon for å ta inn lærlinger. Samtidig vet vi at morgendagens arbeidsliv har et stort behov for fagarbeidere. Derfor er vi læreplassjeger som jakter etter enda flere lærebedrifter og læreplasser i Agder.

 3. Byvekstavtale: Må komme opp med tøffere tiltak

  9. mai 2018 | Agder

  Det var budskapet fra statssekretær Anders B. Werp (H) i Samferdselsesdepartementet da representanter fra Sørlandets Samferdselsløft (SSL) møtte ham tirsdag. Tema var Byvekstavtalen der Kristiansandsregionen har fått beskjed om at den ikke er offensiv nok for å nå målet om nullvekst i biltrafikken.

 4. Flere søker yrkesfag i Vest-Agder

  26. april 2018 | Agder

  13 prosent økning i antall søkere til yrkesfaglig opplæring og tilsvarende dimensjonering av skoletilbud samsvarer godt med næringslivets behov for faglært arbeidskraft, sier NHOs seniorrådgiver Kristian Ilner, som også er medlem av Samarbeidsrådet for yrkesopplæring (SRY).

 5. Her finner du alt du trenger å vite om arbeidsgiverrollen

  23. april 2018 | Agder

  Arbinn er NHO sin portal for arbeidsgiverrelatert informasjon. Her finner du veiledning i en rekke spørsmål som omhandler jus og HMS, og oversikt over hvilke fordeler som følger av NHO-medlemskapet ditt.

 6. NHO tar ledelsen i Sørlandets grønne skifte

  12. april 2018 | Agder

  Onsdag gikk startskuddet for GPS (Green Planet Strategy) der ni av Sørlandets ledende bedrifter sammen skal lete etter lønnsomme bærekraftsstrategier og -prosjekter.

 7. Må holde vei-tempo oppe

  10. april 2018 | Agder

  - Vi trenger drahjelp fra næringslivet for å lykkes med viktige samferdselsprosjekter i regionen. Det var hovedbudskapet fra ordfører Harald Furre da han møtte SSLs styringsgruppe tirsdag.

 8. Partene enige - storstreik avverget

  8. april 2018 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Lønnsoppgjøret, Møre og Romsdal, NHO Arktis, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet

  15 timer på overtid ble NHO og LO/YS enige i årets tariffoppgjør.

 9. Noroff: - Alltid i forkant

  6. april 2018 | Agder

  MÅNEDENS BEDRIFT: De er blitt Norges største fagskole. Hemmeligheten er å lykkes med alltid å være i forkant av utviklingen, mener Lyder Vatne Johansen.

 10. - Sørlandsk samarbeid på tvers av bransjer

  23. mars 2018 | Agder

  Lars Erik Torjussen takket tirsdag for fire flotte år som styreleder i NHO Agder. På disse årene har avstandene i landsdelen blitt kortere, relasjonene har blitt tettere og samhandlingen har økt.

 11. Otterlei ny styreleder

  21. mars 2018 | Agder

  Jan Sigurd Otterlei ble tirsdag kveld valgt til ny styreleder i NHO Agder. Investoren fra Arendal eier flere sentrale industribedrifter, og er også aktivt engasjert i eiendomsutvikling.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
12 >