Nyheter

 1. Månedens bedrift: Skarpnes Rør

  29. september 2017 | Agder

  - Fremtidens ser lovende ut. I hvert fall de neste 10 årene, sier salgsleder Rune Tveiten i Skarpnes Rør.

 2. Stadig flere får læreplass

  11. september 2017 | Agder

  Tre fjerdedeler av alle ungdommer som søker læreplass i Vest-Agder, hadde i begynnelsen av september fått bekreftet utplassering.

 3. Tid for å plusse på kompetansen

  1. september 2017 | Agder

  Kompetanse Norge lyser ut midler til kurs i grunnleggende ferdigheter. Tilskuddsordningen Kompetansepluss har vokst og er nå på rundt 200 millioner kroner årlig.

 4. Ledigheten går ned

  1. september 2017 | Agder

  Arbeidsledigheten faller i begge Agder-fylkene, men fortsatt topper regionen ledighetsstatistikken sammen med Rogaland.

 5. Månedens bedrift: Arendal International School

  31. august 2017 | Agder

  Skolen ble startet som et direkte svar på næringslivets behov for et alternativt skoletilbud i Arendals-regionen. Nå velger stadig flere «vanlige» elever å søke seg til Arendal International School.

 6. Dette trenger bedrifter for å lykkes!

  30. august 2017 | Agder

  Formueskatt og fagopplæring var to av stikkordene da bedrifter i Mandal møtte politikere for å diskutere attraktivitet og rammebetingelser.

 7. Ingeniører og yrkesfag fortsatt ettertraktet

  28. august 2017 | Agder

  NHOs ferske kompetansebarometer bekrefter at bedriftene på Agder fortsatt etterspør kompetanse innen ingeniørfag, samtidig seks av 10 NHO-bedrifter har behov for å rekruttere medarbeidere med fagbrev.

 8. Utfordrer Støre om privat velferd

  21. august 2017 | Agder

  - Vi er sinte og såret over å bli kalt "velferdsprofitører", skriver Toril Bøhler og fem andre kvinner som til daglig arbeider i private selskaper som leverer gode velferdstjenester.

 9. Agder-kommunene gjør det svakere

  10. august 2017 | Agder

  De 30 kommunene i Aust- og Vest-Agder gjør det svakere i årets kommune-NM sammenlignet med tidligere år. – Vår største utfordring er knyttet til situasjonen på arbeidsmarkedet, sier regiondirektør Siri Mathiesen i NHO Agder.

 10. Velkommen til Arendalsuka!

  3. august 2017 | Agder

  NHO er svært synlig til stede på Arendalsuka i år, blant annet med egne arrangementer gjennom hele uka!

 11. Månedens bedrift: Hennig-Olsen Is

  30. juni 2017 | Agder

  Nå er Hennig-Olsen Is Norges største iskremprodusent. En del av suksessoppskriften er selvsagt den gode iskremen, men også det tette samarbeidet mellom ledelse og ansatte, mener HR-direktør Jan Erik Narvesen.

 12. Fortsatt bekymring i sør

  27. juni 2017 | Agder

  Selv om de nasjonale tallene peker oppover, er det klare indikasjoner på at NHOs medlemsbedrifter på Sørlandet fortsatt har betydelige utfordringer foran seg.

 13. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Arktis, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Vestfold, Vestlandet

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
12 >