Nyheter

 1. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 2. Gir muligheter for omstilling

  6. oktober 2016 | Agder

  Målrettede tiltak mot blant annet Sørlandet bidrar til å gjøre omstillingen i næringslivet enklere, mener NHO Agder.

 3. Brukerstyringsmodell gir optimisme for framtiden

  4. oktober 2016 | Agder

  Team Tommy Skeie ble skapt av Marianne Trydal Skeie for å gi sønnen en bedre hverdag etter en tragisk ulykke endret alt for familien. Nå er dette også en modell for andre i lignende situasjoner.

 4. Lær hvordan selge til det offentlige

  30. september 2016 | Agder

  Vil du selge til offentlig sektor må du vite at det blir nytt regelverk fra 1. januar 2017. Vi har informasjonsmøter landet rundt.

 5. Ellen mener flere jenter bør velge en teknologiutdanning

  19. september 2016 | Agder, Jenter og teknologi, Kompetanse og utdanning

  400 ungdomsskolejenter møtte elektriker og ingeniør Ellen i Kristiansand. Å løfte frem unge rollemodeller er veien å gå for å rekruttere til teknologi- og realfag, mener NHO.

 6. Siemens: - Et av de viktigste ansattgodene er NHO Pensjon

  8. september 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.

 7. Jenter reiser landet rundt for å inspirere flere til å ta utdanning innen teknologi

  30. august 2016 | Østfold, Agder, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Jenter og teknologi, Kompetanse og utdanning, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard

  - Jeg håper min historie kan motivere flere jenter til å velge en utdanning innen teknologi, sier Ellen Therese Rasmussen. Hun er av dem som nå drar ut på turné.

 8. Felles løft for flere læreplasser

  26. august 2016 | Agder

  Partene i arbeidslivet, elektrobransjen, opplæringskontoret og Aust-Agder fylkeskommune er enige om et felles løft for flere læreplasser innen elektrofag.

 9. Gå for næringslivet

  9. august 2016 | Agder

  Vi i NHO jobber for å skape gode møteplasser for politikere og engasjerte bedriftsledere. Under Arendalsuka lanserer vi derfor Gå for næringslivet!

 10. Kjemper om innovasjonspris

  4. august 2016 | Agder

  Air Products i Kristiansand er blant bedriftene som kjemper om den prestisjetunge "ONS Innovation Award " på den store oljemessen i Stavanger i slutten av august.

 11. Vest best i kommune-NM

  1. august 2016 | Agder

  Kommunene i Vest-Agder gjør det klart bedre enn kommunene i Aust-Agder i kommune-NM.

 12. UiA-studier for omstilling

  20. juli 2016 | Agder

  For å møte et økende behov utvikling av ny kompetanse i regionen, oppretter UiA nye studietilbud tilrettelagt for personer som er under omstilling.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
... 10 >