Beste ungdomsbedrifter på Agder er kåret!

Sørlandssenteret kokte av kreativitet, skaperglede og energi når årets Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter gikk av stabelen denne uke. Beste Ungdomsbedrift fra Aust-Agder ble 1-2-3 Bygg UB fra Drottningborg videregående skole, mens Gourmetkurva UB fra Vennesla videregående skole ble beste Ungdomsbedrift fra Vest-Agder. De skal nå representere Agderfylkene under NM for Ungdomsbedrifter på Norges Varemesse, Lillestrøm, 29. – 30. april. NHO Agder gratulerer!

Beste Ungdomsbedrift i Vest-Agder, Gourmetkurva UB fra Vennesla videregående skole. Andreas Vågeng, Ashraq Al-Badri, Kevin Kirkevik, Marita Iglebæk, Marte Høyåsen og Marthe Åsen. Foto: Foto: Britta Lya Damian

Publisert 21.03.14

Agder

Med 104 Ungdomsbedrifter og 613 elever i sving fikk besøkende og butikkansatte på Sørlandssenteret en annerledes dag. Med over 60 dommere i sving fikk elevene gode og viktige tilbakemeldinger fra flotte representanter fra arbeids- og næringsliv på Agder.

Det er ingen tvil om at kreativitet og skaperglede blomstrer på Agder, noe ungdomsbedriftene viste gjennom de 16 konkurransene de var gjennom under dagen.

- Dere unge er fremtidens verdiskapere på Agder, og gjennom dagen her har dere virkelig vist at dere ikke bare har gode ideer, men dere gjør også noe med dem, sa Ragnar Tollisen, regiondirektør i Sparebank1 SR-bank.

Viggo Venn var konferansier, og med humor og innlevelse ledet han deltakerne gjennom en spennende og fartsfylt premieutdeling.

– Det er fantastisk å se at det harde arbeidet ungdomsbedriftene har lagt ned gjennom skoleåret springer ut i en fantastisk og kreativ fylkesmesse. Mange har utfordret seg selv gjennom konkurransene og fått læring for livet, sier Aleksander Lien, påtroppende daglig leder i Ungt Entreprenørskap Agder. – Her er det mange som har vært godt utenfor både komfortsone og klasserom, og det er imponerende å se hvordan elevene takler det gjennom godt samarbeid i bedriftene, sier Lien.

Kontakt oss

Fred Skagestad

Utdanningsrådgiver

NHO Agder

Fred.Skagestad@nho.no
Mobil
90078066