Er du forberedt på de nye personvernreglene?

Den nye personvernforordningen trer i kraft 25. mai 2018. Hensikten med EU-forordningen er å styrke og harmonisere personvernet ved behandling av personopplysninger i EU/EØS-området.

Mannlig Opera ansatt med mac i fanget

Opera ansatt Fotograf: Photo by: Aksel Jermstad

Publisert 13.02.18

Agder

Vår advokat Arnfinn Jensen er juridiske ekspert på arbeidsgiverspørsmål. Han anbefaler små og store medlemsbedrifter om å melde seg på kurs om de nye personvernreglene i regi av advokatfirmaet Tofte DA:

- Forordningen stiller større krav til alle norske virksomheter, og det kan koste bedrifter dyrt å ikke få på plass de nye personvernreglene. I Norge er det Datatilsynet som fører tilsyn med etterlevelsen av reglene. Datatilsynet kan ilegge overtredelsesgebyr hvis de finner ut at noen bryter loven, og det nye direktivet åpner for at det kan ilegges langt større overtredelsesgebyr enn dagens lovgivning.

Ta oppfordringen fra Arnfinn og meld deg på gratis kurs 28. februar klokken 12:00 – 15:00 på Kjøita 6, Kristiansand. Sammen med Advokatfirma Tofte DA inviterer vi i NHO Agder til seminar om de nye personvernreglene. Her får du svar på hva du må gjøre i din bedrift for å møte de nye kravene.