Ny NHO-advokat i Agder

Arnfinn Jensen (30) er ansatt som advokat ved NHO Agder. Han har store deler av oppvekst fra Bygland i Setesdal og kommer nå fra stillingen som advokat i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen.

Arnfinn Jensen begynner som advokat i NHO Agder 1. mars 2016.

Publisert 14.12.15

Agder

Arnfinn Jensen overtar stillingen ved NHOs regionkontor etter Nils Thorsrud som går av på grunn av den bedriftsinterne aldersgrensen i NHO.
- Nils Thorsrud har etter 18 år i NHO opparbeidet seg en helt unik posisjon som rådgiver og støttespiller for våre medlemsbedrifter i regionen. Derfor er vi svært glade for at vi nå har lykkes med å knytte til oss en medarbeider med spesialkompetanse innen arbeidsrett, en kompetanse vi vet er viktig for våre medlemsbedrifter, sier regiondirektør Siri Mathiesen i NHO Agder.
Arnfinn Jensen har arbeidet spesielt med arbeidsrett, immatrielle rettigheter og generell kontraktsrett. Han har fordypet seg særlig innen arbeidsrett og har skrevet masteroppgave knyttet til både individuell og kollektiv arbeidsrett.
- Han har helt riktig profil og bakgrunn for jobben i NHO, og det er selvfølgelig ekstra hyggelig at han også kjenner regionen fra tidligere, sier Siri Mathiesen.
- Jeg ser virkelig frem til å begynne i stillingen. Store deler av oppveksten min var i Bygland i Setesdal, og jeg har fortsatt familiær tilknytning til landsdelen. Når har vi nylig blitt lykkelige eiere av hus i Høvåg. Jeg kjenner landsdelen godt og gleder meg til å flytte tilbake etter over fire år i Oslo. Det blir både spennende og inspirerende å bli nærmere kjent med medlemsbedriftene på Sørlandet, ikke minst i en periode som er preget av omstilling og mange krevende utfordringer, sier Arnfinn Jensen.
Han tiltrer i stillingen 1. mars 2016, mens Nils Thorsrud fratrer ved nyttår. Medlemsbedrifter som har behov for juridisk rådgivning og assistanse i januar og februar bes derfor henvende seg til deres respektive landsforening – eventuelt ta kontakt med NHO via sentralbordnummer 23 08 80 00.