SkatteFUNN åpen dag

Planlegger du å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har du en idé om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte? Besøk åpen dag i Kristiansand 3. april eller Arendal 10. april.

Publisert 07.03.14

Agder

SkatteFUNN er en skattefradragsordning for å motivere norske bedrifter til å utvikle nye eller bedre varer, tjenester eller produksjonsprosesser. I 2013 fikk over 2000 nye prosjekter fra hele landet godkjenning i SkatteFUNN.

Åpen dag arrangeres i vår over hele landet, og er et samarbeid mellom Forskningsrådet og Innovasjon Norge. Åpen dag i Kristiansand er 3. april og i Arendal 10. april. Påmelding via epost til Lasse.Leirfall@innovasjonnorge.no

Programmet for hvert fylke finner du på skattefunn.no - Åpen dag, og det oppdateres fortløpende med flere detaljer. 

Åpen dag vil du få en kort innføring i hvilke muligheter du har for økonomisk støtte du har gjennom SkatteFUNN, og hva du må legge vekt på i søknaden for å få godkjent prosjektet ditt. Bedrifter forteller om sine erfaringer med SkatteFUNN, og deler læringseffekter av prosjektene. Dersom du ønsker å snakke med rådgivere fra Forskningsrådet eller Innovasjon Norge, vil du også få muligheten til det.

Arrangementet er gratis, og det vil bli enkel servering.