Slik kan din bedrift få EØS-midler

Norge bidrar med betydelige midler til næringsutvikling gjennom EØS-avtalen. Nå kan bedrifter på Sørlandet bli prosjektpartnere og få gunstig finansiering!

#205

Norske bedrifter kan bli prosjektpartnere og søke EØS-midler.

Publisert 08.03.18

Agder

12. og 13. mars inviterer Sørlandets Europakontor, Innovasjon Norge og Businessregion Kristiansand til informasjonsmøter i henholdsvis Lyngdal, Arendal og Kristiansand. Formålet er å gi bedriftene på Sørlandet bedre forståelse av hvordan de kan bruke EØS-midlene til å utvikle egen virksomhet.

EØS-midlene tilbyr bedrifter, forskningsinstitutter og offentlige aktører finansiering til samarbeidsprosjekter innen grønn næringsutvikling, fornybar energi, energisikkerhet og -effektivitet, helse og helseteknologi, blå vekst/havrommet og IKT. Norske virksomheter kan delta som prosjektpartnere.

I løpet av 2018 og 2019 vil det bli lyst ut over 3 milliarder kroner til næringsutvikling og forskningsprosjekter i flere EU-land, hvor det er ønskelig med norske prosjektpartnere.

Har din bedrift aktivitet eller interesser i Bulgaria, Estland, Hellas, Latvia, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Kroatia, Ungarn eller Litauen, så er dette et møte for deg og din bedrift.

Agenda, praktisk informasjon og påmelding her: