Torjussen fortsetter som styreleder

Adm. direktør i Noroff, Lars Erik Torjussen, fortsetter som styreleder i NHO Agder.

Publisert 20.03.15

Agder

Lars Erik Torjussen ble valgt som ny styreleder på årsmøtet i 2014, og han fortsetter altså i minst ett år til. Han er i dag leder for Noroff, og har i tillegg bred næringslivserfaring, ikke minst fra mediebransjen der han har vært adm. direktør i både Fædrelandsvennen og Aftenposten.
− Vi står foran en periode der vi må være forberedt på omfattende omstillinger i vår region. I en slik periode blir NHOs regionale rolle spesielt viktig, understreket han på årsmøtet.

NHO Agder vil fortsette arbeide med å legge til rette for innovasjon og nyskaping i regionen for å styrke vekstkraften. - I den sammenhengen er det særlig viktig at næringslivets stemme blir hørt når det gjelder investeringer i samferdsel og kompetanse, understreket regiondirektør Siri Mathiesen på årsmøtet.

Styret i NHO Agder er bredt sammensatt og favner etter årsmøtet et bredt spekter av bransjer innenfor NHO-fellesskapet.

I tillegg til Lars Erik Torjussen ble følgende representanter valgt inn i styret:

Eva Katrine Moi Skøie (Mayas salonger), Fredrik Knudsen (Norsafe), Håvard Solum (Scandic Kristiansand Bystranda), Jon Syrtveit (Kruse-Smith), Jorunn Gislefoss (GE Healthcare), Kristin Wallevik (Agderforskning), Roald Yttervik (Interiørgården), Sidsel Pettersen (Innoventi) og Øyvind Boye (Nymo).