Verdien av arbeid - på Sørlandet

Pareto-eier Svein Støle, sjeføkonom Øystein Dørum og arbeidsminister Anniken Hauglie er noen av dem du kan møte på Agderkonferansen i år.

#205

Kilden teater og konserthus i Kristiansand. Fotograf: Kilden.com

Publisert 11.01.18

Agder

Agderkonferansen arrangeres 23. januar i Kilden. I år rettes søkelyset mot jobbskaping og verdien av arbeid som en oppfølging av NHOs årskonferanse tidligere i måneden.

- Vi har satt sammen et mangfoldig og spennende program, sier rådgiver Trond Madsen i NHO Agder.

Han har ledet arbeidet med å sette sammen årets konferanse, i tett samarbeid med de partnerne som står sammen med NHO Agder som arrangører av Agderkonferansen. Dette er Aust-Agder fylkeskommune, Vest-Agder fylkeskommune, KS, LO, Innovasjon Norge, Universitetet i Agder og Næringsforeningen i Kristiansand-regionen.

- Sørlandet har noen særlige utfordringer knyttet til yrkesdeltakelse, likestilling og integrering. Vi mener bedriftene kan spille en viktig rolle i å løse mange av disse utfordringene, men da må samfunnet legge til rette slik at bedriftene får dekket sitt arbeidskraftbehov, sier Trond Madsen.

Agderkonferansen har etablert seg som den store møteplassen for næringsliv og politikk på Sørlandet hvert år. Her diskuteres noen av de store spørsmålene som er viktige for regionen, samtidig som det også er en god anledning til å utvide nettverket og treffe nye og gamle kontakter.

Konferansen ledes i år av Anne Grosvold og du får møte blant andre:
Arbeidsminister Anniken Hauglie, Pareto-eier Svein Støle, NAV-direktør Sigrun Vågeng, LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, NHOs sjeføkonom Øystein Dørum, Stormberg-gründer Steinar J. Olsen og mange andre.