• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Vi videreformidler invitasjon fra Buskerud Høyre sitt kontaktnettverk for næringslivet til en dag på stortinget. På programmet står blant annet et møte med  næringsministeren.
  Invitasjon til å møte næringsministeren.
  22. mai 2018

  Vi videreformidler invitasjon fra Buskerud Høyre sitt kontaktnettverk for næringslivet til en dag på stortinget. På programmet står blant annet et møte med  næringsministeren.

 • Tradisjon tro var det utdeling av svennebrev og mesterbrev i Drammens teater den 30. april. Håndverkets dag i Drammen er en flott tradisjon. -Du som nå har mottatt ditt kompetansebevis, svennebrev eller mesterbrev har nådd et mål som du sikkert har sett frem til og gledet deg til, sa en stolt Grete Karin Berg fra NHO Buskerud i sin gratulasjon til dem som mottok sitt bevis.
  Gratulerer nye svenner og mestere!
  2. mai 2018

  Tradisjon tro var det utdeling av svennebrev og mesterbrev i Drammens teater den 30. april. Håndverkets dag i Drammen er en flott tradisjon. -Du som nå har mottatt ditt kompetansebevis, svennebrev eller mesterbrev har nådd et mål som du sikkert har sett frem til og gledet deg til, sa en stolt Grete Karin Berg fra NHO Buskerud i sin gratulasjon til dem som mottok sitt bevis.

 • Det var den klare oppfordringen da A-krimsenteret besøkte NHO Buskeruds årsmøte sist torsdag, og presenterte sitt arbeid siden oppstarten i juni 2017. -Det er fantastisk å se at det faktisk skjer noe! Det er dette vi ønsker og trenger å se, sa malermester og laugsleder Baard Samuelsen, etter å ha hørt om den omfattende innsatsen som gjøres.
  Skal vi komme arbeidslivskriminaliteten til livs, er vi helt avhengig av tips fra dere!
  30. april 2018

  Det var den klare oppfordringen da A-krimsenteret besøkte NHO Buskeruds årsmøte sist torsdag, og presenterte sitt arbeid siden oppstarten i juni 2017. -Det er fantastisk å se at det faktisk skjer noe! Det er dette vi ønsker og trenger å se, sa malermester og laugsleder Baard Samuelsen, etter å ha hørt om den omfattende innsatsen som gjøres.

 • Jon Arild Ruud fra skattedirektoratet har besøkt oss i Drammen og holdt et meget interessant innlegg om svart arbeid i forbrukermarkedet. Ruud kom også med gode tips om punkter å sjekke når man som privatperson skal handle tjenester i et marked med mange tilbydere.
  De fleste handler hvitt
  20. april 2018

  Jon Arild Ruud fra skattedirektoratet har besøkt oss i Drammen og holdt et meget interessant innlegg om svart arbeid i forbrukermarkedet. Ruud kom også med gode tips om punkter å sjekke når man som privatperson skal handle tjenester i et marked med mange tilbydere.

 • Slik forbereder du deg på lokale lønnsforhandlinger.
 • 160 deltagere fant veien til Leverandørkonferansen om Nytt sykehus i Drammen, som Helse Sør-Øst arrangerte i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling, onsdag 11.april.Leverandørkonferansen hadde til hensikt å informere leverandører om status på prosjektet og skissere videre prosjektprosess fremover, slik at leverandørene skulle være best mulig forberedt på å kunne levere gode løsninger på det behovet som Helse Sør-Øst har i forbindelse med bygging av det nye sykehuset.......og informasjon fikk de!
  Startskuddet gått for leverandørdialogen om Nytt sykehus i Drammen
  14. april 2018

  160 deltagere fant veien til Leverandørkonferansen om Nytt sykehus i Drammen, som Helse Sør-Øst arrangerte i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling, onsdag 11.april.Leverandørkonferansen hadde til hensikt å informere leverandører om status på prosjektet og skissere videre prosjektprosess fremover, slik at leverandørene skulle være best mulig forberedt på å kunne levere gode løsninger på det behovet som Helse Sør-Øst har i forbindelse med bygging av det nye sykehuset.......og informasjon fikk de!

 • NHO Buskerud samler laug og bransjeforeninger rundt samme bord. Det gir verdifull kraft og retning i arbeidet både med oppfølging av yrkesfag og seriøst arbeidsliv.
  Uvurderlig og viktig samarbeid
  13. april 2018

  NHO Buskerud samler laug og bransjeforeninger rundt samme bord. Det gir verdifull kraft og retning i arbeidet både med oppfølging av yrkesfag og seriøst arbeidsliv.

 • 15 timer på overtid ble NHO og LO/YS enige i årets tariffoppgjør.
 • Zoom Grafisk AS ble etablert i 2000, men bedriften har røtter helt tilbake til 1851, da Harald Lyche startet opp aksidenstrykkeriet Lyche Grafisk i Drammen. Da Ari Hauksson overtok rorpinnen for snart 20 år siden, var fremtiden alt annet enn viss. Riktige veivalg, djerve investeringer og et hardnakket fokus på kvalitet og service, har gjort at trykkeriet har klart å omstille seg til nye tider.
  Evnet å omstille da krisen truet
  3. april 2018

  Zoom Grafisk AS ble etablert i 2000, men bedriften har røtter helt tilbake til 1851, da Harald Lyche startet opp aksidenstrykkeriet Lyche Grafisk i Drammen. Da Ari Hauksson overtok rorpinnen for snart 20 år siden, var fremtiden alt annet enn viss. Riktige veivalg, djerve investeringer og et hardnakket fokus på kvalitet og service, har gjort at trykkeriet har klart å omstille seg til nye tider.

Aktuelt

Ny regiondirektør i NHO Rogaland
25. mai 2018

Tone Grindland (42) blir ny regiondirektør for NHO Rogaland. Hun kommer fra stillingen som næringssjef i Stavanger kommune og har tidligere jobbet for Greater Stavanger og Stavangerregionens Europakontor i Brussel og i Rogaland.

Kontakt

Grete Karin Berg

Fungerende regiondirektør

NHO Buskerud

Grete.k.Berg@nho.no
Mobil
92604380