• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Bli med på kurs spennende kurs i Buskerud!
 • Hallingdal har et godt utgangspunkt for næringsutvikling innen ulike bransjer. Samtidig vet vi at lite kommer av seg selv. Utvikling forutsetter at investorer og gründere tør satse og at lokale og sentrale myndigheter bidrar med forutsigbare rammebetingelser.
  Hvordan skape vekst og arbeidsplasser i Hallingdal
  17. august 2017

  Hallingdal har et godt utgangspunkt for næringsutvikling innen ulike bransjer. Samtidig vet vi at lite kommer av seg selv. Utvikling forutsetter at investorer og gründere tør satse og at lokale og sentrale myndigheter bidrar med forutsigbare rammebetingelser.

 • Det er Vannhull og valgdebatt den 18 august, vekst og arbeidsplasser i Hallingdal er tema. Fauskivalen 2017 er over og har nok et år vært en suksess. Vi har benyttet anledningen til å spørre Fauskivalens far, eier av Fausko skysstasjon, gründer og fjellbonde Knut Fausko om hva han mener viktig for veksten i Hallingdal.
  Stort potensiale for å skape arbeidsplasser med utgangspunkt i gårdsbruk og landbruk
  16. august 2017

  Det er Vannhull og valgdebatt den 18 august, vekst og arbeidsplasser i Hallingdal er tema. Fauskivalen 2017 er over og har nok et år vært en suksess. Vi har benyttet anledningen til å spørre Fauskivalens far, eier av Fausko skysstasjon, gründer og fjellbonde Knut Fausko om hva han mener viktig for veksten i Hallingdal.

 • Helge Torsgard er daglig leder ved Hallingdal Trepellets. De er med sine 10 ansatte en av de mange mindre bedriftene som utgjør ryggraden til norsk næringsliv. I forbindelse med valgdebatten på Vannhull den 18 august har vi spurt bedrifter i Hallingdal hva politikerne må gjøre for å styrke næringslivet i regionen. Helge er særlig opptatt av at det må gjøres noe med eiendomsskatten på verker og bruk.
  Det må gjøres noe med eiendomsskatten på verker og bruk
  14. august 2017

  Helge Torsgard er daglig leder ved Hallingdal Trepellets. De er med sine 10 ansatte en av de mange mindre bedriftene som utgjør ryggraden til norsk næringsliv. I forbindelse med valgdebatten på Vannhull den 18 august har vi spurt bedrifter i Hallingdal hva politikerne må gjøre for å styrke næringslivet i regionen. Helge er særlig opptatt av at det må gjøres noe med eiendomsskatten på verker og bruk.

 • Resultatene fra kommune NM 2017 er klart - På fylkeslisten rangerer Buskerud som nummer 6 av 19. Sterkest er rangeringen innenfor kategoriene næringsliv og arbeidsmarked. Buskerud har klatret flere plasser de siste par årene i kategorien arbeidsmarked.
  Kommune NM - Kongsberg og Lier fortsatt best i Buskerud
  10. august 2017

  Resultatene fra kommune NM 2017 er klart - På fylkeslisten rangerer Buskerud som nummer 6 av 19. Sterkest er rangeringen innenfor kategoriene næringsliv og arbeidsmarked. Buskerud har klatret flere plasser de siste par årene i kategorien arbeidsmarked.

 • NHO Buskerud ønsker alle medlemmer en god sommer. Valgdagen i september nærmer seg med stormskritt. Vi jobber knallhardt fram mot valget for at politikerne skal få innspill fra bedriftene i Buskerud, om hva som skal til for å styrke næringslivet og skape arbeidsplasser. Flere jobber sikrer velferden. Det er bedriftene som skaper arbeidsplasser ikke politiske vedtak. Vi bretter opp ermene og ser fram til våre kommende debatter i august.
  God sommer!
  6. juli 2017

  NHO Buskerud ønsker alle medlemmer en god sommer. Valgdagen i september nærmer seg med stormskritt. Vi jobber knallhardt fram mot valget for at politikerne skal få innspill fra bedriftene i Buskerud, om hva som skal til for å styrke næringslivet og skape arbeidsplasser. Flere jobber sikrer velferden. Det er bedriftene som skaper arbeidsplasser ikke politiske vedtak. Vi bretter opp ermene og ser fram til våre kommende debatter i august.

 • Naturbaserte opplevelser og økt kvalitet trekker stadig flere folk til campingplasser landet rundt. Så også til Buttingsrud Camping i Hallingby. Trond Helge Furuseth Ottersen Buttingsrud er tredje generasjon som driver den idylliske familiecampingen ved Sperillen. Livet som campingvert er langt ifra noe latmannsliv, innser vi raskt.
  Lidenskap og campingliv ved Sperillens bredd
  3. juli 2017

  Naturbaserte opplevelser og økt kvalitet trekker stadig flere folk til campingplasser landet rundt. Så også til Buttingsrud Camping i Hallingby. Trond Helge Furuseth Ottersen Buttingsrud er tredje generasjon som driver den idylliske familiecampingen ved Sperillen. Livet som campingvert er langt ifra noe latmannsliv, innser vi raskt.

 • Vestfold fylkeskommune tar i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger!
  "Energifabrikker" i støpeskjeen
  30. juni 2017

  Vestfold fylkeskommune tar i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger!

 • Jobbveksten i Buskerud er sterkere enn i hele landet sett under ett. Det har vært svingninger det siste året, men Buskerud-bedriftene er generelt positive til markedssituasjonen. De siste tre kvartalene har bedriftene rapportert en positiv markedssituasjon.
  Optimisme og jobbvekst i Buskerud
  27. juni 2017

  Jobbveksten i Buskerud er sterkere enn i hele landet sett under ett. Det har vært svingninger det siste året, men Buskerud-bedriftene er generelt positive til markedssituasjonen. De siste tre kvartalene har bedriftene rapportert en positiv markedssituasjon.

Aktuelt

En tredje EØS-vei for Storbritannia?
18. august 2017

En tredje EØS-pilar kan være en overgangsordning for britene - som ikke svekker EØS-avtalen og som beholder dem i det indre markedet, skriver Tore Myhre.

Kontakt

Grete Karin Berg

Fungerende regiondirektør

NHO Buskerud

Grete.k.Berg@nho.no
Telefon
23088306