• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  Inviter oss til å bli bedre kjent med din bedrift. Bruk lenken for å melde ifra, så kontakter vi deg.
  Besøk?

  Inviter oss til å bli bedre kjent med din bedrift. Bruk lenken for å melde ifra, så kontakter vi deg.

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Én treforedlingsbedrift har holdt det gående ved Drammenselva – gjennom verdenskriger og okkupasjon, utallige eierskifter, oppturer og nedturer og tidvis uforutsigbare rammebetingelser: Vajda-Papir Scandinavia. Med 130 ansatte, røtter tilbake til 1905, og ungarsk eierskap, ser bedriften lyst på fremtiden.
  Tradisjonsrik papirfabrikk holder stand
  11. desember 2017

  Én treforedlingsbedrift har holdt det gående ved Drammenselva – gjennom verdenskriger og okkupasjon, utallige eierskifter, oppturer og nedturer og tidvis uforutsigbare rammebetingelser: Vajda-Papir Scandinavia. Med 130 ansatte, røtter tilbake til 1905, og ungarsk eierskap, ser bedriften lyst på fremtiden.

 • NHOs kvartalsrapport: Det er klart flere bedrifter som planlegger å øke sysselsettingen enn å nedbemanne i Buskerud. Norsk økonomi står ovenfor flere utfordringer i tiden som kommer. Arbeid er vår viktigste ressurs og finansierer velferden. Derfor må det legges til rette for at bedriftene kan skape verdier og arbeidsplasser.
  Sterkere jobbvekst i Buskerud enn landet sett under ett
  11. desember 2017

  NHOs kvartalsrapport: Det er klart flere bedrifter som planlegger å øke sysselsettingen enn å nedbemanne i Buskerud. Norsk økonomi står ovenfor flere utfordringer i tiden som kommer. Arbeid er vår viktigste ressurs og finansierer velferden. Derfor må det legges til rette for at bedriftene kan skape verdier og arbeidsplasser.

 • Smurfit Kappa Norpapp fra Hønefoss ble kåret til årets IA-bedrift i Buskerud. Prisen ble overrakt på den årlige IA-konferansen, som ble arrangert på Krona i Kongsberg torsdag denne uken.
  Verdig vinner av IA-prisen 2017
  30. november 2017

  Smurfit Kappa Norpapp fra Hønefoss ble kåret til årets IA-bedrift i Buskerud. Prisen ble overrakt på den årlige IA-konferansen, som ble arrangert på Krona i Kongsberg torsdag denne uken.

 • Dialog i alle varianter skapte stort engasjement når Nye Asker utfordret leverandørene på hvordan digitale løsninger kan styrke og effektivisere administrasjon, læring og samhandling i oppvekstsektoren.
 • Den 8 januar inviterer NHO Buskerud sammen med NHO Østfold og NHO Oslo og Akershus til regional årskonferanse. Vi gjør en ny vri og lager et ettermiddags arrangement . Tema er verdien av arbeid. Det blir et spennende program som avsluttes med mingling og tapas. Meld deg på raskt for å sikre en plass før det blir fullt!
  Ny vri på NHO Buskerud sin årskonferanse i 2018
  20. november 2017

  Den 8 januar inviterer NHO Buskerud sammen med NHO Østfold og NHO Oslo og Akershus til regional årskonferanse. Vi gjør en ny vri og lager et ettermiddags arrangement . Tema er verdien av arbeid. Det blir et spennende program som avsluttes med mingling og tapas. Meld deg på raskt for å sikre en plass før det blir fullt!

 • Bilbransjens opplæringskontor i Buskerud har over flere år tatt initiativet til et unikt samarbeid. I 12 år har de årlig samlet alle faglærere for kjøretøy, instruktører og faglige ledere til seminar. Målet er å sammen sørge for best mulig utdanning til fremtidens fagarbeidere innenfor bilbransjen.
  Sammen om dyktige fagarbeidere
  17. november 2017

  Bilbransjens opplæringskontor i Buskerud har over flere år tatt initiativet til et unikt samarbeid. I 12 år har de årlig samlet alle faglærere for kjøretøy, instruktører og faglige ledere til seminar. Målet er å sammen sørge for best mulig utdanning til fremtidens fagarbeidere innenfor bilbransjen.

 • 36 deltagere fra 16 kommuner og en fylkeskommune "fylte opp kofferten" med kompetanse om hvordan de kan anskaffe de beste innovative, fremtidsrettede og bærekraftige løsningene - når blant annet skoler, omsorgsbygg, brannstasjoner, idrettshaller skal bygges i deres kommuner.
  Kommuner på kunnskapsfangst
  6. november 2017

  36 deltagere fra 16 kommuner og en fylkeskommune "fylte opp kofferten" med kompetanse om hvordan de kan anskaffe de beste innovative, fremtidsrettede og bærekraftige løsningene - når blant annet skoler, omsorgsbygg, brannstasjoner, idrettshaller skal bygges i deres kommuner.

 • Det investeres 8,6 mrd i nytt sykehus på Brakerøya i Drammen. Denne investeringen er det en vilje om at skal benyttes som en motor i utvikling av nye løsninger, produkter og tjenester på flere områder. Prosjektledelsen for bygging av det nye sykehuset ønsker å se på mulighetsrommet; både i gjennomføring av selve byggeprosessen, i utformingen av bygget og i forhold til å få de mest brukervennlige og fremtidsrettede tjenestene i bygget når sykehuset står ferdig i 2024.
  Leverandørkonferanse - Nytt Sykehus i Drammen
  31. oktober 2017

  Det investeres 8,6 mrd i nytt sykehus på Brakerøya i Drammen. Denne investeringen er det en vilje om at skal benyttes som en motor i utvikling av nye løsninger, produkter og tjenester på flere områder. Prosjektledelsen for bygging av det nye sykehuset ønsker å se på mulighetsrommet; både i gjennomføring av selve byggeprosessen, i utformingen av bygget og i forhold til å få de mest brukervennlige og fremtidsrettede tjenestene i bygget når sykehuset står ferdig i 2024.

 • Antallet lærekontrakter i Buskerud har over flere år vært økende. Dette er en helt nødvendig utvikling. NHOs kompetansebarometer for 2017 viser at 60 % av bedriftene har i stor eller noen grad et udekket kompetansebehov. I underkant av 4 av 10 oppgir at de har skrinlagt eller utsatt utvidelse av virksomheten, mens 2 av 10 har redusert virksomheten. Det finnes arbeidsplasser, bare ikke nok fagfolk.
  Det finnes jobber, men ikke nok fagarbeidere
  11. oktober 2017

  Antallet lærekontrakter i Buskerud har over flere år vært økende. Dette er en helt nødvendig utvikling. NHOs kompetansebarometer for 2017 viser at 60 % av bedriftene har i stor eller noen grad et udekket kompetansebehov. I underkant av 4 av 10 oppgir at de har skrinlagt eller utsatt utvidelse av virksomheten, mens 2 av 10 har redusert virksomheten. Det finnes arbeidsplasser, bare ikke nok fagfolk.

Aktuelt

Sammen for en Viken-modell
15. desember 2017

Allerede før juleferien starter møttes regionstyrelederne i Buskerud, Østfold og Oslo & Akershus for å diskutere fremtidens NHO-struktur i Viken-regionen.

Kontakt

Grete Karin Berg

Fungerende regiondirektør

NHO Buskerud

Grete.k.Berg@nho.no
Telefon
23088306