• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Da KNH skulle dele ut sin aller første hederspris, var det mange sterke kandidater. En skilte seg imidlertid ut. Gjennom 50 år har prisvinneren jobbet utrettelig for Kongsberg, både innenfor industrien og akademia.
 • Areal, kraftforsyning, vanntilgang, kompetanse og datatilgang er alle viktige faktorer for et datalagringssenter. På Ringerike har de nok av dette. Hvordan man tiltrakk seg et datasenter samt utnyttelse av potensialet til skogindustrien var på programmet, da vi inviterte politikere til å møte Treklyngen, Ringerikskraft og Viken skog på Follum.
  NHO Buskeruds bedriftsbesøk på Ringerike
  9. mars 2018

  Areal, kraftforsyning, vanntilgang, kompetanse og datatilgang er alle viktige faktorer for et datalagringssenter. På Ringerike har de nok av dette. Hvordan man tiltrakk seg et datasenter samt utnyttelse av potensialet til skogindustrien var på programmet, da vi inviterte politikere til å møte Treklyngen, Ringerikskraft og Viken skog på Follum.

 • Smartteknologi og sensorer er i ferd med å revolusjonere verden slik vi kjenner den. Utviklingen skjer uhyre raskt. De førtitalls fremmøtte på Waterhole Kongsberg fredag, fikk spennende smakebiter på hva vi kan forvente oss om kun få år, servert av teknologibedriften Semcon Devotek AS.
  -Vi må forstå roboten, og roboten må forstå oss
  9. mars 2018

  Smartteknologi og sensorer er i ferd med å revolusjonere verden slik vi kjenner den. Utviklingen skjer uhyre raskt. De førtitalls fremmøtte på Waterhole Kongsberg fredag, fikk spennende smakebiter på hva vi kan forvente oss om kun få år, servert av teknologibedriften Semcon Devotek AS.

 • 28 milliarder kroner. Det er summen som fellesskapet svindles for årlig. NHO og LO ser på arbeidslivskriminalitet som en av de største nasjonale utfordringene vi står ovenfor. Dette må vi komme til livs. Både myndighetene, næringslivet og hver enkelt av oss må bidra.
  Samfunnet svindles for milliarder
  1. mars 2018

  28 milliarder kroner. Det er summen som fellesskapet svindles for årlig. NHO og LO ser på arbeidslivskriminalitet som en av de største nasjonale utfordringene vi står ovenfor. Dette må vi komme til livs. Både myndighetene, næringslivet og hver enkelt av oss må bidra.

 • Rekordmange norske bedrifter får fradrag på skatten for å forske! Nye tall viser at antallet aktive prosjekter i Buskerud gikk opp med 2 prosent. IKT er den største sektoren. Blant de største Skattefunn-prosjektene i Buskerud er Fmc Kongsberg Subsea As, og Kongsberg Defence & Aerospace AS.
  Rekordmange forskningsbedrifter i Buskerud får skattefradrag
  28. februar 2018

  Rekordmange norske bedrifter får fradrag på skatten for å forske! Nye tall viser at antallet aktive prosjekter i Buskerud gikk opp med 2 prosent. IKT er den største sektoren. Blant de største Skattefunn-prosjektene i Buskerud er Fmc Kongsberg Subsea As, og Kongsberg Defence & Aerospace AS.

 • I 2018 har Buskerud fylkeskommune satt av 6 millioner som søkbare midler for skole/arbeidsliv samarbeid. Målet med ordningen er å bidra til å utdanne arbeidstakere som har en fremtidsrettet kompetanse tilpasset arbeidslivets behov. Søknadsfristen er 12 mars.
  Søke midler til skole-arbeidsliv samarbeid?
  26. februar 2018

  I 2018 har Buskerud fylkeskommune satt av 6 millioner som søkbare midler for skole/arbeidsliv samarbeid. Målet med ordningen er å bidra til å utdanne arbeidstakere som har en fremtidsrettet kompetanse tilpasset arbeidslivets behov. Søknadsfristen er 12 mars.

 • Regjeringen bød i august 2015 opp til kakefest og lovet at Ringeriksbanen skulle stå klar i 2024. Innspillet fra Bane Nor om mulig utsettelse av oppstart til 2024 skaper usikkerhet. Det kan bety tapte muligheter for utvikling av arbeidsplasser både i Ringeriksregionene og i reiselivsregionen Hallingdal. Regjeringen og Stortinget må sørge for at det kommer tilstrekkelig bevilgninger slik at det blir senest oppstart 2021.
  Tapte muligheter for Norge dersom Ringeriksbanen utsettes
  22. februar 2018

  Regjeringen bød i august 2015 opp til kakefest og lovet at Ringeriksbanen skulle stå klar i 2024. Innspillet fra Bane Nor om mulig utsettelse av oppstart til 2024 skaper usikkerhet. Det kan bety tapte muligheter for utvikling av arbeidsplasser både i Ringeriksregionene og i reiselivsregionen Hallingdal. Regjeringen og Stortinget må sørge for at det kommer tilstrekkelig bevilgninger slik at det blir senest oppstart 2021.

 • Nav og NHO Buskerud samarbeider om en pilot i Drammen for Hurtigsporet. Målet er å skaffe bedriftene kvalifisert arbeidskraft, samtidig bidra til at flyktninger som står nærmest arbeidslivet, raskere kommer ut i jobb. Nå inviterer vi interesserte bedrifter til en speedating av potensielle kandidater.
  Finn din neste medarbeider her
  16. februar 2018

  Nav og NHO Buskerud samarbeider om en pilot i Drammen for Hurtigsporet. Målet er å skaffe bedriftene kvalifisert arbeidskraft, samtidig bidra til at flyktninger som står nærmest arbeidslivet, raskere kommer ut i jobb. Nå inviterer vi interesserte bedrifter til en speedating av potensielle kandidater.

 • Teknologiskiftet og fokuset på teoretiske og digitale ferdigheter har over tid trukket et glemselens slør over de praktiske disiplinene i grunnskolen. Regjeringen varsler nå en satsing på praktiske fag i grunnskolen. Dette er gledelig og en helt riktig satsning som NHO har arbeidet for lenge
  Håndverksfagene tilbake til framtiden
  16. februar 2018

  Teknologiskiftet og fokuset på teoretiske og digitale ferdigheter har over tid trukket et glemselens slør over de praktiske disiplinene i grunnskolen. Regjeringen varsler nå en satsing på praktiske fag i grunnskolen. Dette er gledelig og en helt riktig satsning som NHO har arbeidet for lenge

Aktuelt

Kontakt

Grete Karin Berg

Fungerende regiondirektør

NHO Buskerud

Grete.k.Berg@nho.no
Telefon
23088306