• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • På den regionale konferansen «Energismarte bygg» i Buskerud, Telemark og Vestfold 11.januar, ble lupen satt på de nyeste, bærekraftige, tekniske og økonomiske, gode energiløsningene. Som medarrangør av konferansen hadde Nasjonalt program for leverandørutvikling et mål om å spre informasjon om mulighetene som finnes i bruk av innovative anskaffelser i regionen. Muligheter til å skape bedre, bærekraftige bygg med lavt energibruk og god økonomi, samt bidra til innovative, regionale leverandører og lokal verdiskaping.
  Hvordan gjør vi dagens eksisterende og nye bygg energismarte for framtida?
  16. januar 2018

  På den regionale konferansen «Energismarte bygg» i Buskerud, Telemark og Vestfold 11.januar, ble lupen satt på de nyeste, bærekraftige, tekniske og økonomiske, gode energiløsningene. Som medarrangør av konferansen hadde Nasjonalt program for leverandørutvikling et mål om å spre informasjon om mulighetene som finnes i bruk av innovative anskaffelser i regionen. Muligheter til å skape bedre, bærekraftige bygg med lavt energibruk og god økonomi, samt bidra til innovative, regionale leverandører og lokal verdiskaping.

 • Denne uken går arbeidslivets parter sammen og inviterer til klimadugnad. Vi ønsker å bidra med økt oppmerksomhet om hva som kan gjøres på den enkelte arbeidsplass. Vi vil at det skal være lett å bli mer klimavennlig. Derfor har vi utarbeidet en meny av større og mindre tiltak som kan gjennomføres på den enkelte arbeidsplass.
  Sammen for bedre klima
  15. januar 2018

  Denne uken går arbeidslivets parter sammen og inviterer til klimadugnad. Vi ønsker å bidra med økt oppmerksomhet om hva som kan gjøres på den enkelte arbeidsplass. Vi vil at det skal være lett å bli mer klimavennlig. Derfor har vi utarbeidet en meny av større og mindre tiltak som kan gjennomføres på den enkelte arbeidsplass.

 • -GKN Aerospace Norway har vært med på satsningen på Systems Engineering fra starten av. Dette er en del av bedriftens rekrutteringsstrategi satt i system, sier direktør for HR og Organisasjonsutvikling Willy Holdahl. HSN utvider i 2018 suksessen Master of Systems Engineering og starter et Industrimasterprogram i Industriell IT og Automatisering, Maritime Ledelse og Micro-og Nano Systemer. De vil gjerne ha flere partnerbedrifter.
  Industrimaster - like deler praksis og studier er en suksess
  12. januar 2018

  -GKN Aerospace Norway har vært med på satsningen på Systems Engineering fra starten av. Dette er en del av bedriftens rekrutteringsstrategi satt i system, sier direktør for HR og Organisasjonsutvikling Willy Holdahl. HSN utvider i 2018 suksessen Master of Systems Engineering og starter et Industrimasterprogram i Industriell IT og Automatisering, Maritime Ledelse og Micro-og Nano Systemer. De vil gjerne ha flere partnerbedrifter.

 • Det viktigste Norge har er verdien av alles arbeidsinnsats. De lokale bedriftene bidrar til fellesskapet ved å skape og bevare arbeidsplasser, og produsere varer og tjenester. Tak- og membranselskapet Protan AS, med hovedkontor i Lier, sysselsetter om lag 700 personer. Denne bedriften alene har et samfunnsbidrag som finansierer 1990 skoleplasser, 429 sykepleiere eller 244 kilometer med vei i løpet av et år.
  Verdien av arbeid
  8. januar 2018

  Det viktigste Norge har er verdien av alles arbeidsinnsats. De lokale bedriftene bidrar til fellesskapet ved å skape og bevare arbeidsplasser, og produsere varer og tjenester. Tak- og membranselskapet Protan AS, med hovedkontor i Lier, sysselsetter om lag 700 personer. Denne bedriften alene har et samfunnsbidrag som finansierer 1990 skoleplasser, 429 sykepleiere eller 244 kilometer med vei i løpet av et år.

 • Kvinne på jobben i kontorlandskap i en av NHOs medlemsbedrifter.
 • Smurfit Kappa Norpapp AS var en soleklar vinner av fjorårets IA-pris i Buskerud. Den tradisjonsrike emballasjefabrikken med 170 ansatte ser IA-arbeidet som en viktig del av sitt totale arbeid for å skape verdier og sikre industriarbeidsplasser på Ringerike. Les mer om deres beste tips.
  Åtte råd for å lykkes med IA-arbeidet
  4. januar 2018

  Smurfit Kappa Norpapp AS var en soleklar vinner av fjorårets IA-pris i Buskerud. Den tradisjonsrike emballasjefabrikken med 170 ansatte ser IA-arbeidet som en viktig del av sitt totale arbeid for å skape verdier og sikre industriarbeidsplasser på Ringerike. Les mer om deres beste tips.

 • Nasjonalt program for leverandørutvikling har de siste årene lagt mye innsats i å få offentlige virksomheter til å samarbeide om innovative anskaffelser på områder der de har samme behov. Vi er derfor veldig fornøyde, og mektig imponerte over Larvik kommune som leder an når 29 kommuner på nyåret lyser ut en felles innovativ anskaffelse av elektronisk medisineringsstøtte. Fellesanskaffelsen er den største i Leverandørutviklingsprogrammets historie.
  Velferdsteknologi fra pilot til skala – nå løsner det!
  3. januar 2018

  Nasjonalt program for leverandørutvikling har de siste årene lagt mye innsats i å få offentlige virksomheter til å samarbeide om innovative anskaffelser på områder der de har samme behov. Vi er derfor veldig fornøyde, og mektig imponerte over Larvik kommune som leder an når 29 kommuner på nyåret lyser ut en felles innovativ anskaffelse av elektronisk medisineringsstøtte. Fellesanskaffelsen er den største i Leverandørutviklingsprogrammets historie.

 • Vår viktigste oppgave er fornøyde medlemsbedrifter. Bedrifter som opplever å ha rammebetingelser, som gjør det enkelt å være jobbskaper. Det er bedriftene som har skoene på og vet hvor de trykker. Vi har derfor lagt bak oss et år med mange bedriftsbesøk, og møter mellom politikere og næringsliv. Vi har prøvd å vise fram hvem som er næringslivet. Små og store bedrifter. Bedrifter på steder og i lokalsamfunn som betyr mye. Bedriftene som skaper viktige verdier for samfunnet og sikrer den velferden vi har i dag.
  Regiondirektør Grete Karin Berg med ønsker om en God Jul
  22. desember 2017

  Vår viktigste oppgave er fornøyde medlemsbedrifter. Bedrifter som opplever å ha rammebetingelser, som gjør det enkelt å være jobbskaper. Det er bedriftene som har skoene på og vet hvor de trykker. Vi har derfor lagt bak oss et år med mange bedriftsbesøk, og møter mellom politikere og næringsliv. Vi har prøvd å vise fram hvem som er næringslivet. Små og store bedrifter. Bedrifter på steder og i lokalsamfunn som betyr mye. Bedriftene som skaper viktige verdier for samfunnet og sikrer den velferden vi har i dag.

 • Hvordan skape vekst og arbeidsplasser? Det var tema på årets siste Vannhull Hallingdal, som ble arrangert på Solstad hotell på Gol på fredag. Grete Karin Berg fra NHO tok for seg NHOs økonomibarometer og neste års statsbudsjett: Hva betyr det for bedrifter i vår region?
  Gryende optimisme regionen
  19. desember 2017

  Hvordan skape vekst og arbeidsplasser? Det var tema på årets siste Vannhull Hallingdal, som ble arrangert på Solstad hotell på Gol på fredag. Grete Karin Berg fra NHO tok for seg NHOs økonomibarometer og neste års statsbudsjett: Hva betyr det for bedrifter i vår region?

Aktuelt

NHOs seks tiltak mot arbeidslivskriminalitet
18. januar 2018

– Jeg frykter at selve fundamentet i det norske velferdssamfunnet kan forvitre, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Nå varsler hun sterkere lut for å få bukt med arbeidslivskriminaliteten.

Kontakt

Grete Karin Berg

Fungerende regiondirektør

NHO Buskerud

Grete.k.Berg@nho.no
Telefon
23088306