Arrangementer

Trenger du påfyll? Hva skjer i din bransje? Hva skjer der du har din bedrift? Sjekk ut!

 1. Tid
  Arrangement
  Sted
 2. 9. mar. kl. 09:30 - 15:30

  Vurderer din kommune å anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren?

  Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Mange kommuner er i prosess med å anskaffe nye digitale løsninger for skoler og barnehager og flere gjennomfører nå innovative anskaffelser. Nasjonalt program for leverandørutvikling, Kongsbergregionen, Drammen kommune og Trondheim kommune inviterer derfor til et erfaringsutvekslingsmøte med andre kommuner som vurderer å anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren. Målet er å diskutere forslag til felles grunnlag(referansearkitektur) for anskaffelser, gi innblikk i brukerreisen, og ha en god diskusjon og erfaringsutveksling rundt felles digitale løsninger innen oppvekstsektoren.

 3. 23. mar. kl. 09:00 - 16:00

  Fremtidens svømmehaller

  Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Skal din kommune bygge ny svømmehall?Du inviteres herved til en dag for faglig påfyll og inspirasjon for "fremtidens svømmehaller" sammen med andre kommuner som også skal i gang med bygging av svømmehaller på kort og mellomlang sikt.

 4. 28. mar. kl. 09:00 - 15:30

  Grønt byggskifte Bærekraft - Innovasjon - Næringsutvikling

  Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Bygg står for en tredel av alle klimagassutslipp. Som store bestillere av bygg kan kommuner og fylkeskommunen, i samarbeid med næringslivet, derfor ta en lederrolle i et grønt byggskifte. Da må vi klare å benytte det store potensialet som ligger i innovative offentlige anskaffelser, og i krav til leverandører.

 5. 29. mar. kl. 10:00 - 13:00

  Medlemsmøte om offentlige anskaffelser

  Buskerud

  Selger du tjenester og produkter til det offentlige? Da kan du ha nytte av å delta på vårt medlemsmøte på Gol 29. mars. Her får du høre om endringene i nytt regelverk for offentlige anskaffelser – hva det innebærer for deg som bedrift. Vi gir deg også en smakebit på hva innovative anskaffelser er, og hvilke muligheter det kan gi deg som leverandør.