Nyhetsarkiv

 1. Tre viktige saker for videreutvikling av Kongsbergregionen

  21. august 2017 | Buskerud

  Den 25 august er det Waterhole i Kongsberg med valgdebatt. Vi har spurt administrerende direktør i Kongsberg Teknologipark AS, Johnny Løcka, om han kan nevne tre saker for politikerne å følge opp, som er viktige for videreutvikling av Kongsbergregionen.

 2. Engasjerende politikerdebatt på Gol

  18. august 2017 | Buskerud

  Rundt 60 hallingdøler møtte opp for å få med seg Vannhull og valgdebatt på Gol fredag 18. august. Åtte stortings-kandidater for Buskerud svarte på spørsmålet: Hvordan skape vekst og arbeidsplasser i Hallingdal? Samferdsel, kompetanse og skatt var blant temaene som ble heftig diskutert.

 3. Hvordan skape vekst og arbeidsplasser i Hallingdal

  17. august 2017 | Buskerud

  Hallingdal har et godt utgangspunkt for næringsutvikling innen ulike bransjer. Samtidig vet vi at lite kommer av seg selv. Utvikling forutsetter at investorer og gründere tør satse og at lokale og sentrale myndigheter bidrar med forutsigbare rammebetingelser.

 4. Stort potensiale for å skape arbeidsplasser med utgangspunkt i gårdsbruk og landbruk

  16. august 2017 | Buskerud

  Det er Vannhull og valgdebatt den 18 august, vekst og arbeidsplasser i Hallingdal er tema. Fauskivalen 2017 er over og har nok et år vært en suksess. Vi har benyttet anledningen til å spørre Fauskivalens far, eier av Fausko skysstasjon, gründer og fjellbonde Knut Fausko om hva han mener viktig for veksten i Hallingdal.

 5. Det må gjøres noe med eiendomsskatten på verker og bruk

  14. august 2017 | Buskerud

  Helge Torsgard er daglig leder ved Hallingdal Trepellets. De er med sine 10 ansatte en av de mange mindre bedriftene som utgjør ryggraden til norsk næringsliv. I forbindelse med valgdebatten på Vannhull den 18 august har vi spurt bedrifter i Hallingdal hva politikerne må gjøre for å styrke næringslivet i regionen. Helge er særlig opptatt av at det må gjøres noe med eiendomsskatten på verker og bruk.

 6. Kommune NM - Kongsberg og Lier fortsatt best i Buskerud

  10. august 2017 | Buskerud

  Resultatene fra kommune NM 2017 er klart - På fylkeslisten rangerer Buskerud som nummer 6 av 19. Sterkest er rangeringen innenfor kategoriene næringsliv og arbeidsmarked. Buskerud har klatret flere plasser de siste par årene i kategorien arbeidsmarked.

 7. God sommer!

  6. juli 2017 | Buskerud

  NHO Buskerud ønsker alle medlemmer en god sommer. Valgdagen i september nærmer seg med stormskritt. Vi jobber knallhardt fram mot valget for at politikerne skal få innspill fra bedriftene i Buskerud, om hva som skal til for å styrke næringslivet og skape arbeidsplasser. Flere jobber sikrer velferden. Det er bedriftene som skaper arbeidsplasser ikke politiske vedtak. Vi bretter opp ermene og ser fram til våre kommende debatter i august.

 8. Lidenskap og campingliv ved Sperillens bredd

  3. juli 2017 | Buskerud

  Naturbaserte opplevelser og økt kvalitet trekker stadig flere folk til campingplasser landet rundt. Så også til Buttingsrud Camping i Hallingby. Trond Helge Furuseth Ottersen Buttingsrud er tredje generasjon som driver den idylliske familiecampingen ved Sperillen. Livet som campingvert er langt ifra noe latmannsliv, innser vi raskt.

 9. "Energifabrikker" i støpeskjeen

  30. juni 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Vestfold fylkeskommune tar i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger!

 10. Optimisme og jobbvekst i Buskerud

  27. juni 2017 | Buskerud

  Jobbveksten i Buskerud er sterkere enn i hele landet sett under ett. Det har vært svingninger det siste året, men Buskerud-bedriftene er generelt positive til markedssituasjonen. De siste tre kvartalene har bedriftene rapportert en positiv markedssituasjon.

 11. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 12. Må ta vare på mangfoldet i Drammensregionen

  15. juni 2017 | Buskerud

  Politikere fra fem partier startet dagen med å "gå for næringslivet" på Tollboden Hotel i Drammen. Her traff de representanter fra det brede næringslivet som regionen har å by på. Og her fikk de innspill til hvordan legge til rette for at Drammen skal være en næringsvennlig by i fremtiden.

 13. Gikk for næringslivet på Ringerike

  9. juni 2017 | Buskerud

  Representanter fra seks politiske partier og ni bedrifter deltok på NHO Buskeruds arrangement "Gå for næringslivet" hos Tronrud Eiendom i Hønefoss denne uken.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
... 10 >