Nyhetsarkiv

 1. Gå for næringslivet!

  28. april 2017 | Buskerud

  Tirsdag den 2 mai er vi på Nesbyen. Det er avspark for NHO Buskerud sitt valgkamparrangement "Gå for Næringslivet".

 2. Fra apotek til mage

  18. april 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.

 3. Her er NHO Buskerud sine reaksjoner på NTP 2018-2029

  6. april 2017 | Buskerud

  Det er positivt regjeringen viser vilje til å gjennomføre viktige prosjekter i vår region, men det er fortsatt litt å gå på. Det må blant annet bevilges tilstrekkelig med planmidler også for 2018/19 for Ringeriksbanen.

 4. Enklere å sikre rett til firmanavn

  30. mars 2017 | Buskerud

  Tjenesten skal gjøre det vanskeligere for andre å stjele navnet eller varemerket ditt. -Et bra tiltak, sier regiondirektør i NHO Buskerud, Grete Karin Berg. NHO har lenge bedt om en søketjeneste som gir en enkel oversikt over firmanavn, domenenavn og varemerker som allerede er i bruk. Derfor er det veldig bra at navnesok.no nå er lasert.

 5. Grønt byggskifte på gang

  29. mars 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Innspill til konkrete grep den enkelte kommune kan ta for å få til de gode, klimasmarte og innovative løsningene i ulike byggeprosesser i regi av kommunene var den «grønne tråden» gjennom konferansen «Grønt byggskifte«, i regi av Østlandssamarbeidet, Osloregionen og Nasjonalt program for leverandørutvikling.

 6. 40 kommuner diskuterte digitalisering av oppvekstsektoren

  27. mars 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Å jobbe sammen om å løse utfordringer er smart og helt nødvendig for at alle ikke skal behøve «å finne opp hjulet på nytt hver gang.»

 7. Et løft for høyere utdanning

  27. februar 2017 | Buskerud

  Høyere utdanning må være tett koblet på arbeidslivet og dets behov. Nå tar Regjeringen dette virkelig på alvor.

 8. Vurderer din kommune å anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren?

  6. februar 2017, Invitasjon til samarbeidsmøte | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Mange kommuner er i prosess med å anskaffe nye digitale løsninger for skoler og barnehager. Gjennom dialog med markedet har det kommet frem behov for en felles kommunal referansearkitektur som kommuner i Norge kan bruke for nye anskaffelser/digitalisering av sektoren. Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer nå til et samarbeidsmøte med kommuner som skal anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren.

 9. Grønt byggskifte Bærekraft - Innovasjon - Næringsutvikling

  30. januar 2017, Konferanse | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Bygg står for en tredel av alle klimagassutslipp. Som store bestillere av bygg kan kommuner og fylkeskommuner, i samarbeid med næringslivet, derfor ta en lederrolle i et grønt byggskifte. Finn ut hvordan på konferansen 28.mars på Thon Hotell Gardermoen.

 10. Industrien på Kongsberg - viktig for Team Norge

  27. januar 2017 | Buskerud

  NHO Buskeruds nye regiondirektør besøkte teknologiparken på Kongsberg denne uken. Tilgang på kompetanse og god infrastruktur var viktige punkter på dagsorden

 11. God dialog - grobunn for fremtidsrettede løsninger

  18. januar 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling

  Det var "stinn brakke" da Drammen kommune, i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling,  inviterte leverandører til dialog om nye digitale systemer for besøkshåndtering, adgangs- og bookingsystem på Drammenbadet. Og dialog ble det!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
... 10 >