Nyhetsarkiv

 1. Siemens: - Et av de viktigste ansattgodene er NHO Pensjon

  8. september 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.

 2. God ide - mangler finansiering?

  5. september 2016 | Buskerud, Oslo og Akershus

  Kom på Den store pengedagen 29. september og finn ut mer om hvordan bedriften kan skaffe finansiering.

 3. Fremtidens digitale løsninger for barnehager og skoler

  8. juli 2016, OFFENTLIG ANSKAFFELSE | Buskerud, Telemark, Vestfold

  De 7 kommunene i Kongsbergregionen vil gjøre hverdagen i skole og barnehage enklere ved å finne de optimale digitale løsningene. De inviterer derfor leverandører knyttet til IKT-løsninger for skole- og oppvekstsektoren til dialog knyttet til Kongsbergregionens planlagte anskaffelse av fremtidens digitale løsninger for barnehager og skoler.

 4. Skagerrak Business Summit

  1. juli 2016 | Agder, Buskerud

  NHO Agder tar initiativet til å forsterke samarbeidet med Nord-Jylland og inviterer medlemsbedrifter i NHO til å delta på Skagerrak Business Summit som er arrangert av BusinessBroen i Aalborg 15 september. Seminaret er gratis.

 5. På vei mot renere luft

  29. juni 2016 | Buskerud

  Tirsdag 28. september inngikk Brakar og Nettbuss avtale om 100 prosent fossilfri bussdrift i Drammensregionen. - Å gjøre på fornybar diesel er ikke unikt, men hittil er ingen andre storbyområder som har fått 100 prosent av bussparken over på fossilt drivstoff, sier adm dir i Braker Terje Sundfjord.

 6. Torde å forfølge sin gründerdrøm

  20. juni 2016 | Buskerud

  Møbelsnekker Kjersti Gulliksrud ville jobbe med det hun likte best. Hun tok steget og har skapt bedriften Design & 3interiør AS.

 7. God dialog med tillitsvalgte = en nøkkel

  20. mai 2016 | Buskerud

  Frontfaget endte opp med en total ramme på 2,4 prosent i årets lønnsoppgjør. Hva innebærer egentlig dette for de lokale forhandlingene som nå startes opp lokalt i den enkelte bedrift?

 8. Helhetlig digitalt ledelsesverktøy

  20. mai 2016 | Buskerud, Telemark, Vestfold

  Telemark fylkeskommune har ambisjon om å etablere et helhetlig digitalt ledelsesverktøy for kvalitets- og internkontroll, personalledelse og målstyring.

 9. 6.9.16: Den Store Pengedagen Vestfold

  2. mai 2016 | Buskerud, Vestfold

  08:00-11.30: Frokost - Foredrag av Camilla Viland DNB, Lars-Cyril Blystad og Einar Myreng Next Signal - Speed-dater

 10. NHO Pensjon – et nytt knalltilbud til våre medlemmer

  2. mai 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Pensjon og forsikring, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Få markedsledende pensjonsløsning til din bedrift. 

 11. Tronrud ny styreleder

  28. april 2016 | Buskerud

  Konsernsjef Haakon Tronrud i Tronrud Gruppen ble valg som ny styreleder for NHO Buskerud da foreningen hadde sitt årsmøte sist onsdag. Haakon Tronrud kommer fra Hønefoss og representerer byggenæringene i NHO.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >