Nyhetsarkiv

 1. God sommer!

  6. juli 2017 | Buskerud

  NHO Buskerud ønsker alle medlemmer en god sommer. Valgdagen i september nærmer seg med stormskritt. Vi jobber knallhardt fram mot valget for at politikerne skal få innspill fra bedriftene i Buskerud, om hva som skal til for å styrke næringslivet og skape arbeidsplasser. Flere jobber sikrer velferden. Det er bedriftene som skaper arbeidsplasser ikke politiske vedtak. Vi bretter opp ermene og ser fram til våre kommende debatter i august.

 2. Lidenskap og campingliv ved Sperillens bredd

  3. juli 2017 | Buskerud

  Naturbaserte opplevelser og økt kvalitet trekker stadig flere folk til campingplasser landet rundt. Så også til Buttingsrud Camping i Hallingby. Trond Helge Furuseth Ottersen Buttingsrud er tredje generasjon som driver den idylliske familiecampingen ved Sperillen. Livet som campingvert er langt ifra noe latmannsliv, innser vi raskt.

 3. "Energifabrikker" i støpeskjeen

  30. juni 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Vestfold fylkeskommune har ambisjon om å bli ett av de grønneste fylkene i Norge. De tror lokal energiproduksjon, distribusjon, lagring og forflytning av energi kan være en både økonomisk, miljøvennlig og fremtidsrettet løsning. De ønsker derfor å etablere «energifabrikker» på Fylkeshuset i Tønsberg og på Færder videregående skole. Nå tar de i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger som kan dekke deres behov.

 4. Optimisme og jobbvekst i Buskerud

  27. juni 2017 | Buskerud

  Jobbveksten i Buskerud er sterkere enn i hele landet sett under ett. Det har vært svingninger det siste året, men Buskerud-bedriftene er generelt positive til markedssituasjonen. De siste tre kvartalene har bedriftene rapportert en positiv markedssituasjon.

 5. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 6. Må ta vare på mangfoldet i Drammensregionen

  15. juni 2017 | Buskerud

  Politikere fra fem partier startet dagen med å "gå for næringslivet" på Tollboden Hotel i Drammen. Her traff de representanter fra det brede næringslivet som regionen har å by på. Og her fikk de innspill til hvordan legge til rette for at Drammen skal være en næringsvennlig by i fremtiden.

 7. Gikk for næringslivet på Ringerike

  9. juni 2017 | Buskerud

  Representanter fra seks politiske partier og ni bedrifter deltok på NHO Buskeruds arrangement "Gå for næringslivet" hos Tronrud Eiendom i Hønefoss denne uken.

 8. Sundvolden Hotel - bedrift med langsiktig horisont

  2. juni 2017 | Buskerud

  "Fordelen med å være en familiebedrift er at vi kan forme driften sånn som vi vil. Med den muligheten kommer også angsten for å mislykkes. Du kan ikke hvile på laurbærene."

 9. Lytt til de "med skoen på"

  30. mai 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  "Den kjenner best skoen som har den på" er det et ordtak som sier. Grunnlaget for en god innovativ anskaffelsesprosess er en grundig behovskartlegging.

 10. Derfor går vi for Næringslivet!

  9. mai 2017 | Buskerud

  Buskerud trenger politikere som jobber for å styrke næringslivet og skape flere arbeidsplasser. Flere jobber sikrer velferden. Til det må vi ha politikk som stimulerer til nyskapning og fremmer gründervirksomhet.

 11. Inspirerende dag hos DEFA i Nesbyen

  4. mai 2017 | Buskerud

  De politikerne og bedriftslederne som "gikk for næringslivet" i Hallingdal denne uken, lærte mye om hvordan det er å drive en familieeid hjørnestensbedrift i dagens distrikts-Norge. DEFA opererer i et knalltøft internasjonalt marked, og er avhengig av gode rammevilkår for å henge med i konkurransen.

 12. Utslippsfrie bygg- og anleggsplasser

  2. mai 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.

 13. Gå for næringslivet!

  28. april 2017 | Buskerud

  Vi avslutter vår turne med Gå for næringslivet i Drammen torsdag den 15. juni! Tema er selvfølgelig hvordan styrke bedriftene og skape og arbeidsplasser.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
... 10 >