Nyhetsarkiv

 1. Optimisme og jobbvekst i Buskerud

  27. juni 2017 | Buskerud

  Jobbveksten i Buskerud er sterkere enn i hele landet sett under ett. Det har vært svingninger det siste året, men Buskerud-bedriftene er generelt positive til markedssituasjonen. De siste tre kvartalene har bedriftene rapportert en positiv markedssituasjon.

 2. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 3. Må ta vare på mangfoldet i Drammensregionen

  15. juni 2017 | Buskerud

  Politikere fra fem partier startet dagen med å "gå for næringslivet" på Tollboden Hotel i Drammen. Her traff de representanter fra det brede næringslivet som regionen har å by på. Og her fikk de innspill til hvordan legge til rette for at Drammen skal være en næringsvennlig by i fremtiden.

 4. Gikk for næringslivet på Ringerike

  9. juni 2017 | Buskerud

  Representanter fra seks politiske partier og ni bedrifter deltok på NHO Buskeruds arrangement "Gå for næringslivet" hos Tronrud Eiendom i Hønefoss denne uken.

 5. Sundvolden Hotel - bedrift med langsiktig horisont

  2. juni 2017 | Buskerud

  "Fordelen med å være en familiebedrift er at vi kan forme driften sånn som vi vil. Med den muligheten kommer også angsten for å mislykkes. Du kan ikke hvile på laurbærene."

 6. Lytt til de "med skoen på"

  30. mai 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  "Den kjenner best skoen som har den på" er det et ordtak som sier. Grunnlaget for en god innovativ anskaffelsesprosess er en grundig behovskartlegging.

 7. Derfor går vi for Næringslivet!

  9. mai 2017 | Buskerud

  Buskerud trenger politikere som jobber for å styrke næringslivet og skape flere arbeidsplasser. Flere jobber sikrer velferden. Til det må vi ha politikk som stimulerer til nyskapning og fremmer gründervirksomhet.

 8. Inspirerende dag hos DEFA i Nesbyen

  4. mai 2017 | Buskerud

  De politikerne og bedriftslederne som "gikk for næringslivet" i Hallingdal denne uken, lærte mye om hvordan det er å drive en familieeid hjørnestensbedrift i dagens distrikts-Norge. DEFA opererer i et knalltøft internasjonalt marked, og er avhengig av gode rammevilkår for å henge med i konkurransen.

 9. Utslippsfrie bygg- og anleggsplasser

  2. mai 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.

 10. Gå for næringslivet!

  28. april 2017 | Buskerud

  Vi avslutter vår turne med Gå for næringslivet i Drammen torsdag den 15. juni! Tema er selvfølgelig hvordan styrke bedriftene og skape og arbeidsplasser.

 11. Fra apotek til mage

  18. april 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.

 12. Her er NHO Buskerud sine reaksjoner på NTP 2018-2029

  6. april 2017 | Buskerud

  Det er positivt regjeringen viser vilje til å gjennomføre viktige prosjekter i vår region, men det er fortsatt litt å gå på. Det må blant annet bevilges tilstrekkelig med planmidler også for 2018/19 for Ringeriksbanen.

 13. Enklere å sikre rett til firmanavn

  30. mars 2017 | Buskerud

  Tjenesten skal gjøre det vanskeligere for andre å stjele navnet eller varemerket ditt. -Et bra tiltak, sier regiondirektør i NHO Buskerud, Grete Karin Berg. NHO har lenge bedt om en søketjeneste som gir en enkel oversikt over firmanavn, domenenavn og varemerker som allerede er i bruk. Derfor er det veldig bra at navnesok.no nå er lasert.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
... 10 >