Nyheter

 1. Buskerud bedriftene er fortsatt optimistiske

  20. juni 2018 | Buskerud

  I de fleste kvartaler i den siste to-års perioden har bedriftene i Buskerud vært mer positive til markedssituasjonen enn landsgjennomsnittet. Buskerud-bedriftene er optimistiske, og bedrifter som planlegger å øke antall ansatte er klart flere enn bedrifter som planlegger å nedbemanne. Dette er gledelig, sier regiondirektør Grete Karin Berg, NHO Buskerud.

 2. Hallingdølen: Den enestående avisen

  18. juni 2018 | Buskerud

  Hallingdølen er en lokalavis som er vant til å gå motstrøms. Resultatet er en bedriftskultur preget av styrke, smidighet og evne å takle endringer. Hjørnesteinsbedriften i Ål har bevisst satset på kvalitet, kompetanse og innovasjon, og ble i 2013 kåret til den beste lokalavisen i Europa.

 3. Hun skal lede NHOs Viken-satsing

  8. juni 2018 | Buskerud, Oslo og Akershus

  Nina Solli, som i dag er regiondirektør i NHO Oslo & Akershus, er valgt til å lede NHOs arbeid på vei mot en sammenslått NHO-region i Viken og Oslo.

 4. NHO Viken Oslo – hva skjer?

  25. mai 2018 | Buskerud, Oslo og Akershus

  Region Viken er vedtatt i Stortinget. Østfold, Akershus og Buskerud er godt i gang med arbeidet med Viken. NHOs hovedstyre har vedtatt at NHO skal organiseres etter samme struktur, men også at Oslo skal inkluderes.

 5. Invitasjon til å møte næringsministeren.

  22. mai 2018 | Buskerud

  Vi videreformidler invitasjon fra Buskerud Høyre sitt kontaktnettverk for næringslivet til en dag på stortinget. På programmet står blant annet et møte med  næringsministeren.

 6. Gratulerer nye svenner og mestere!

  2. mai 2018 | Buskerud

  Tradisjon tro var det utdeling av svennebrev og mesterbrev i Drammens teater den 30. april. Håndverkets dag i Drammen er en flott tradisjon. -Du som nå har mottatt ditt kompetansebevis, svennebrev eller mesterbrev har nådd et mål som du sikkert har sett frem til og gledet deg til, sa en stolt Grete Karin Berg fra NHO Buskerud i sin gratulasjon til dem som mottok sitt bevis.

 7. Skal vi komme arbeidslivskriminaliteten til livs, er vi helt avhengig av tips fra dere!

  30. april 2018 | Buskerud

  Det var den klare oppfordringen da A-krimsenteret besøkte NHO Buskeruds årsmøte sist torsdag, og presenterte sitt arbeid siden oppstarten i juni 2017. -Det er fantastisk å se at det faktisk skjer noe! Det er dette vi ønsker og trenger å se, sa malermester og laugsleder Baard Samuelsen, etter å ha hørt om den omfattende innsatsen som gjøres.

 8. De fleste handler hvitt

  20. april 2018 | Buskerud

  Jon Arild Ruud fra skattedirektoratet har besøkt oss i Drammen og holdt et meget interessant innlegg om svart arbeid i forbrukermarkedet. Ruud kom også med gode tips om punkter å sjekke når man som privatperson skal handle tjenester i et marked med mange tilbydere.

 9. Startskuddet gått for leverandørdialogen om Nytt sykehus i Drammen

  14. april 2018 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold og Telemark

  160 deltagere fant veien til Leverandørkonferansen om Nytt sykehus i Drammen, som Helse Sør-Øst arrangerte i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling, onsdag 11.april.Leverandørkonferansen hadde til hensikt å informere leverandører om status på prosjektet og skissere videre prosjektprosess fremover, slik at leverandørene skulle være best mulig forberedt på å kunne levere gode løsninger på det behovet som Helse Sør-Øst har i forbindelse med bygging av det nye sykehuset.......og informasjon fikk de!

 10. Uvurderlig og viktig samarbeid

  13. april 2018 | Buskerud

  NHO Buskerud samler laug og bransjeforeninger rundt samme bord. Det gir verdifull kraft og retning i arbeidet både med oppfølging av yrkesfag og seriøst arbeidsliv.

 11. Partene enige - storstreik avverget

  8. april 2018 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Lønnsoppgjøret, Møre og Romsdal, NHO Arktis, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet

  15 timer på overtid ble NHO og LO/YS enige i årets tariffoppgjør.

 12. Evnet å omstille da krisen truet

  3. april 2018 | Buskerud

  Zoom Grafisk AS ble etablert i 2000, men bedriften har røtter helt tilbake til 1851, da Harald Lyche startet opp aksidenstrykkeriet Lyche Grafisk i Drammen. Da Ari Hauksson overtok rorpinnen for snart 20 år siden, var fremtiden alt annet enn viss. Riktige veivalg, djerve investeringer og et hardnakket fokus på kvalitet og service, har gjort at trykkeriet har klart å omstille seg til nye tider.

 13. Statssekretær Anders B. Werp møtte styret i NHO Buskerud

  3. april 2018 | Buskerud

  NHO Buskerud er opptatt av fremdriften på Ringeriksbanen. Det var en interessant innledning da Werp gjennomgikk ulike samferdselsprosjekter i Buskerud de kommende årene, med særlig vekt på jernbanen og planene for videre InterCity (IC)-utbygging på Østlandet.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
11 >