Nyheter

 1. De fleste handler hvitt

  20. april 2018 | Buskerud

  Jon Arild Ruud fra skattedirektoratet har besøkt oss i Drammen og holdt et meget interessant innlegg om svart arbeid i forbrukermarkedet. Ruud kom også med gode tips om punkter å sjekke når man som privatperson skal handle tjenester i et marked med mange tilbydere.

 2. Startskuddet gått for leverandørdialogen om Nytt sykehus i Drammen

  14. april 2018 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold og Telemark

  160 deltagere fant veien til Leverandørkonferansen om Nytt sykehus i Drammen, som Helse Sør-Øst arrangerte i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling, onsdag 11.april.Leverandørkonferansen hadde til hensikt å informere leverandører om status på prosjektet og skissere videre prosjektprosess fremover, slik at leverandørene skulle være best mulig forberedt på å kunne levere gode løsninger på det behovet som Helse Sør-Øst har i forbindelse med bygging av det nye sykehuset.......og informasjon fikk de!

 3. Uvurderlig og viktig samarbeid

  13. april 2018 | Buskerud

  NHO Buskerud samler laug og bransjeforeninger rundt samme bord. Det gir verdifull kraft og retning i arbeidet både med oppfølging av yrkesfag og seriøst arbeidsliv.

 4. Partene enige - storstreik avverget

  8. april 2018 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Lønnsoppgjøret, Møre og Romsdal, NHO Arktis, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet

  15 timer på overtid ble NHO og LO/YS enige i årets tariffoppgjør.

 5. Evnet å omstille da krisen truet

  3. april 2018 | Buskerud

  Zoom Grafisk AS ble etablert i 2000, men bedriften har røtter helt tilbake til 1851, da Harald Lyche startet opp aksidenstrykkeriet Lyche Grafisk i Drammen. Da Ari Hauksson overtok rorpinnen for snart 20 år siden, var fremtiden alt annet enn viss. Riktige veivalg, djerve investeringer og et hardnakket fokus på kvalitet og service, har gjort at trykkeriet har klart å omstille seg til nye tider.

 6. Statssekretær Anders B. Werp møtte styret i NHO Buskerud

  3. april 2018 | Buskerud

  NHO Buskerud er opptatt av fremdriften på Ringeriksbanen. Det var en interessant innledning da Werp gjennomgikk ulike samferdselsprosjekter i Buskerud de kommende årene, med særlig vekt på jernbanen og planene for videre InterCity (IC)-utbygging på Østlandet.

 7. NHO Buskeruds bedriftsbesøk på Ringerike

  9. mars 2018 | Buskerud

  Areal, kraftforsyning, vanntilgang, kompetanse og datatilgang er alle viktige faktorer for et datalagringssenter. På Ringerike har de nok av dette. Hvordan man tiltrakk seg et datasenter samt utnyttelse av potensialet til skogindustrien var på programmet, da vi inviterte politikere til å møte Treklyngen, Ringerikskraft og Viken skog på Follum.

 8. -Vi må forstå roboten, og roboten må forstå oss

  9. mars 2018 | Buskerud

  Smartteknologi og sensorer er i ferd med å revolusjonere verden slik vi kjenner den. Utviklingen skjer uhyre raskt. De førtitalls fremmøtte på Waterhole Kongsberg fredag, fikk spennende smakebiter på hva vi kan forvente oss om kun få år, servert av teknologibedriften Semcon Devotek AS.

 9. Samfunnet svindles for milliarder

  1. mars 2018 | Buskerud

  28 milliarder kroner. Det er summen som fellesskapet svindles for årlig. NHO og LO ser på arbeidslivskriminalitet som en av de største nasjonale utfordringene vi står ovenfor. Dette må vi komme til livs. Både myndighetene, næringslivet og hver enkelt av oss må bidra.

 10. Rekordmange forskningsbedrifter i Buskerud får skattefradrag

  28. februar 2018 | Buskerud

  Rekordmange norske bedrifter får fradrag på skatten for å forske! Nye tall viser at antallet aktive prosjekter i Buskerud gikk opp med 2 prosent. IKT er den største sektoren. Blant de største Skattefunn-prosjektene i Buskerud er Fmc Kongsberg Subsea As, og Kongsberg Defence & Aerospace AS.

 11. Søke midler til skole-arbeidsliv samarbeid?

  26. februar 2018 | Buskerud

  I 2018 har Buskerud fylkeskommune satt av 6 millioner som søkbare midler for skole/arbeidsliv samarbeid. Målet med ordningen er å bidra til å utdanne arbeidstakere som har en fremtidsrettet kompetanse tilpasset arbeidslivets behov. Søknadsfristen er 12 mars.

 12. Tapte muligheter for Norge dersom Ringeriksbanen utsettes

  22. februar 2018 | Buskerud

  Regjeringen bød i august 2015 opp til kakefest og lovet at Ringeriksbanen skulle stå klar i 2024. Innspillet fra Bane Nor om mulig utsettelse av oppstart til 2024 skaper usikkerhet. Det kan bety tapte muligheter for utvikling av arbeidsplasser både i Ringeriksregionene og i reiselivsregionen Hallingdal. Regjeringen og Stortinget må sørge for at det kommer tilstrekkelig bevilgninger slik at det blir senest oppstart 2021.

 13. Finn din neste medarbeider her

  16. februar 2018 | Buskerud, Fagopplæring og kompetanse

  Nav og NHO Buskerud samarbeider om en pilot i Drammen for Hurtigsporet. Målet er å skaffe bedriftene kvalifisert arbeidskraft, samtidig bidra til at flyktninger som står nærmest arbeidslivet, raskere kommer ut i jobb. Nå inviterer vi interesserte bedrifter til en speedating av potensielle kandidater.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
11 >