Nyheter

 1. Kurs i Kongsberg: Ligger lønningene i din bedrift på riktig nivå?

  21. september 2017 | Buskerud

  Lønn er viktig! Bedriften investerer store summer i sine medarbeidere, og for medarbeiderne er lønn den viktigste faktoren i egen økonomi. Delta på kurs med vår ekspert for å lære de beste verktøyene for en systematisk lønnsfastsettelse.

 2. Politikerbesøk hos fremtidsrettet tømrermester

  8. september 2017 | Buskerud

  Nils Olav Sætheren overtok familiebedriften Tømrermester G. Sætheren etter sin far. Han er tredje generasjon driver. Hos ham ser du faglærte tømrere som jobber innendørs med elementproduksjon. Det er ikke vanlig i Norge dag.

 3. Børge Brende fikk innspill fra NHO bedrifter i Buskerud

  5. september 2017 | Buskerud

  Protan i Lier var vertskap, når utenriksminister Børge Brende i følge med stortingsrepresentant Kristin Ørmen Johnsen, møtte internasjonalt rettede NHO bedrifter fra Buskerud. Arenaen var en rundebords samtale, der bedriftene ga sine innspill på hva som er viktig at politikerne bidrar med i framtiden, for å styrke virksomhetenes utvikling.

 4. DIALOG som utviklingsverktøy

  31. august 2017, Innovative anskaffelser | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Over 70 ansatte fra 15 forskjellige kommuner i Telemark og Vestfold gikk spent inn i dialogen med de 30 leverandørene som deltok på dialogkonferansen vedr. anskaffelse av digitale, mobile trygghetsalarmer på Ibsenhuset i Skien i går.

 5. Samferdsel og skatt dominerte debatten på Ringerike

  30. august 2017 | Buskerud

  Ringeriksbanen og nye E16 bidrar til optimisme og fremtidstro på Ringerike. Hvordan kan Buskeruds stortingspolitikere bidra til å sikre vekst og flere arbeidsplasser i regionen? Det var tema på onsdagens valgdebatt og Waterholemøte i Hønefoss. Ikke overraskende ble det mest snakk om samferdsel og skatt.

 6. Hvordan skape vekst og arbeidsplasser i Ringeriksregionen

  29. august 2017 | Buskerud

  -Ringeriksbanen og ny E16 skaper optimisme og investeringsvilje i næringslivet. Det er nå svært viktig at dette fellesprosjektet startes opp senest i 2021 og gjennomføres slik det er planlagt. Eiendomsskatten på verker og bruk skaper usikkerhet blant investorer. Det bør raskest mulig komme nasjonale retningslinjer som tilsier at kommunene ikke gis anledning til å skattlegge produksjonsmidler.

 7. 6 av 10 Buskerud bedrifter har udekket kompetansebehov

  28. august 2017 | Buskerud

  Kompetansebarometeret 2017 er klart. Barometeret viser det høyeste udekkede kompetansebehovet i Buskerud siden første publisering i 2014. Størst er behovet for fagarbeidere og fagskoleutdannede. Svarene viser også at digitalisering og automatisering gir større behov for å ha fullført en utdanning.

 8. Saklig og god valgdebatt på Kongsberg

  25. august 2017 | Buskerud

  Kongsbergindustrien høstet mye ros fra panelet under fredagens næringspolitiske valgdebatt. Bedriftene i landets tredje største industrikommune er godt rigget for fremtiden. Men, de er helt avhengig av gode rammevilkår for å sikre fortsatt vekst og flere arbeidsplasser i regionen. Hvilke av partiene er mest opptatt av næringslivets behov?

 9. Tre viktige saker for videreutvikling av Kongsbergregionen

  21. august 2017 | Buskerud

  Den 25 august er det Waterhole i Kongsberg med valgdebatt. Vi har spurt administrerende direktør i Kongsberg Teknologipark AS, Johnny Løcka, om han kan nevne tre saker for politikerne å følge opp, som er viktige for videreutvikling av Kongsbergregionen.

 10. Engasjerende politikerdebatt på Gol

  18. august 2017 | Buskerud

  Rundt 60 hallingdøler møtte opp for å få med seg Vannhull og valgdebatt på Gol fredag 18. august. Åtte stortings-kandidater for Buskerud svarte på spørsmålet: Hvordan skape vekst og arbeidsplasser i Hallingdal? Samferdsel, kompetanse og skatt var blant temaene som ble heftig diskutert.

 11. Stort potensiale for å skape arbeidsplasser med utgangspunkt i gårdsbruk og landbruk

  16. august 2017 | Buskerud

  Det er Vannhull og valgdebatt den 18 august, vekst og arbeidsplasser i Hallingdal er tema. Fauskivalen 2017 er over og har nok et år vært en suksess. Vi har benyttet anledningen til å spørre Fauskivalens far, eier av Fausko skysstasjon, gründer og fjellbonde Knut Fausko om hva han mener viktig for veksten i Hallingdal.

 12. Det må gjøres noe med eiendomsskatten på verker og bruk

  14. august 2017 | Buskerud

  Helge Torsgard er daglig leder ved Hallingdal Trepellets. De er med sine 10 ansatte en av de mange mindre bedriftene som utgjør ryggraden til norsk næringsliv. I forbindelse med valgdebatten på Vannhull den 18 august har vi spurt bedrifter i Hallingdal hva politikerne må gjøre for å styrke næringslivet i regionen. Helge er særlig opptatt av at det må gjøres noe med eiendomsskatten på verker og bruk.

 13. Kommune NM - Kongsberg og Lier fortsatt best i Buskerud

  10. august 2017 | Buskerud

  Resultatene fra kommune NM 2017 er klart - På fylkeslisten rangerer Buskerud som nummer 6 av 19. Sterkest er rangeringen innenfor kategoriene næringsliv og arbeidsmarked. Buskerud har klatret flere plasser de siste par årene i kategorien arbeidsmarked.

 14. Lidenskap og campingliv ved Sperillens bredd

  3. juli 2017 | Buskerud

  Naturbaserte opplevelser og økt kvalitet trekker stadig flere folk til campingplasser landet rundt. Så også til Buttingsrud Camping i Hallingby. Trond Helge Furuseth Ottersen Buttingsrud er tredje generasjon som driver den idylliske familiecampingen ved Sperillen. Livet som campingvert er langt ifra noe latmannsliv, innser vi raskt.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
... 10 >