Nyheter

 1. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 2. Felles responssenter for midt og sør

  4. oktober 2016 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark

  Kongsbergregionen vil i samarbeid med Værnesregionen i Trøndelag gjennomføre en felles anskaffelse av responssenter for velferdsteknologi.

 3. Siemens: - Et av de viktigste ansattgodene er NHO Pensjon

  8. september 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.

 4. God ide - mangler finansiering?

  5. september 2016 | Buskerud, Oslo og Akershus

  Kom på Den store pengedagen 29. september og finn ut mer om hvordan bedriften kan skaffe finansiering.

 5. Fremtidens digitale løsninger for barnehager og skoler

  8. juli 2016, OFFENTLIG ANSKAFFELSE | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark

  De 7 kommunene i Kongsbergregionen vil gjøre hverdagen i skole og barnehage enklere ved å finne de optimale digitale løsningene. De inviterer derfor leverandører knyttet til IKT-løsninger for skole- og oppvekstsektoren til dialog knyttet til Kongsbergregionens planlagte anskaffelse av fremtidens digitale løsninger for barnehager og skoler.

 6. Skagerrak Business Summit

  1. juli 2016 | Agder, Buskerud

  NHO Agder tar initiativet til å forsterke samarbeidet med Nord-Jylland og inviterer medlemsbedrifter i NHO til å delta på Skagerrak Business Summit som er arrangert av BusinessBroen i Aalborg 15 september. Seminaret er gratis.

 7. På vei mot renere luft

  29. juni 2016 | Buskerud

  Tirsdag 28. september inngikk Brakar og Nettbuss avtale om 100 prosent fossilfri bussdrift i Drammensregionen. - Å gjøre på fornybar diesel er ikke unikt, men hittil er ingen andre storbyområder som har fått 100 prosent av bussparken over på fossilt drivstoff, sier adm dir i Braker Terje Sundfjord.

 8. Torde å forfølge sin gründerdrøm

  20. juni 2016 | Buskerud

  Møbelsnekker Kjersti Gulliksrud ville jobbe med det hun likte best. Hun tok steget og har skapt bedriften Design & 3interiør AS.

 9. Buskerud kan få offentlig drevet innovasjonsboom

  31. mai 2016 | Buskerud, Leverandørutvikling

  Offentlige virksomheter i Buskerud kjøper varer og tjenester for nær 20 milliarder kroner. Nasjonalt program for leverandørutvikling etablerer nå en ekstra satsing på Buskerud, Telemark og Vestfold. – Dette kan gi en offentlig drevet innovasjonsbom i Buskerud, sier Per Steinar Jensen, regiondirektør for NHO i Buskerud.

 10. God dialog med tillitsvalgte = en nøkkel

  20. mai 2016 | Buskerud

  Frontfaget endte opp med en total ramme på 2,4 prosent i årets lønnsoppgjør. Hva innebærer egentlig dette for de lokale forhandlingene som nå startes opp lokalt i den enkelte bedrift?

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >