Ukens bedrift

3 T Bygg AS

3T Bygg AS leverer tjenester innen nybygg og restaurering av boliger, samt totalprosjektering hvor 3T Bygg AS styrer prosjektet gjennom hele prosessen fra idé til ferdigstilling. Bedriften holder til på Åmot. Kvalitetshåndverk og god service er deres varemerke – og som daglig leder Thomas Brenna selv uttaler det: "Vi leverer ikke noe som vi ikke ville hatt selv"

Daglig leder Thomas Brenna

Publisert 22.06.15

Ukens bedrift

Vi spør: 

Hvordan opplever dere å være en bedrift i denne regionen?Veldig bra! Travelt, hektisk og morsomt! stråler daglig leder Thomas Brenna. Vi har en god forankring i lokalmiljøet her på Åmot – både i forhold til de som er ansatt her og de som kjøper tjenester av oss. Vi har et godt samarbeid med skolen her og søker hele tiden å ha 2 lærlinger. Det er lokal ungdom som ofte blir jobbende videre på bedriften når de er ferdige med fagbrevet.

Hva er det som gjør at dere er medlem i NHO?                                Følgefeil, kommer det raskt fra Thomas etterfulgt av en lun latter. Men helt ærlig, så var ikke vi så bevisst dere i NHO. Dere fulgte lissom med medlemskapet når vi meldte oss inn i Byggmesterforbundet. Når det er sagt – så synes jeg at det er viktig at dere prater vår sak i "det store bildet".

Hva er viktig for dere at NHO Buskerud setter på dagsorden?  Er det en ting som jeg vil nevne – så er det at dere jobber for å stoppe sosial dumping. Norske forbrukere må være villige til å betale hva det koster å bygge et hus i det norske markedet, slik at fagarbeidere får en skikkelig lønn.

Hva er det som gjør at du har valgt å jobbe hos 3 T Bygg på Åmot?                                                                                                         Da vi spør Jan Helge kommer det raskt: -Her er det hyggelige og sosialt! Som karene sier –så er det så bra at bedriften investerer i hyggelige, sosiale treff – om det er julebord, sommerfest, bowlingkveld eller andre sammenkomster. Det er med på at vi har et godt og trivelig arbeidsmiljø, og ikke minst med en god arbeidsmoral. Det viser jo sykefraværet her, som er ekstremt lavt.