Ukens bedrift uke 21

Thon Hotell Hallingdal

På Thon Hotell Hallingdal blir jeg møtt av en smilende daglig leder Anne Marie Kollhus. Hotellet har en gunstig beliggenhet i Ål sentrum, nær shopping, kultur og rekreasjon. Gjengangeren i kommentarene fra tidligere gjester på ulike bookingnettsteder er: Avslappet og hyggelig atmosfære. Hyggelig personale.

Daglig leder Anne Marie Kollhus

Publisert 18.05.15

Ukens bedrift

Hvordan opplever dere å være en bedrift i denne regionen?Positivt!  kommer det raskt fra daglig leder Anne Marie Kollhus. Vi er en godt integrert del av regionen og en partner i utviklingen av selve regionen. Her samarbeider vi tett med konkurrentene våre. Vi er også tett på kulturen; vi samarbeider om idretts- og kulturarrangementene her. Så her har vi nettverk og muligheter for oss som hotell! stråler hun.

Hva er det som gjør at dere er medlem i NHO?                             Seriøsitet – at vi er en del av det seriøse arbeidslivet som driver virksomhet på en skikkelig måte, konstaterer Anne Marie.

Hva er viktig for dere at NHO Buskerud setter på dagsorden?   At NHO er "stor og sterk", og det gir påvirkningskraft i politiske saker som er viktige for oss medlemsbedrifter. At NHO har god fagkunnskap som kan korrigere/balansere påstander slik at politiske beslutninger tas på så riktig grunnlag som mulig.    Kunne bistå oss med utviklingen av en god bedriftskultur. Fint å ha tilgang til tips, råd og veiledning i forhold til ulike utfordringer vi står overfor, understreker hun.

Soussesjef Norman Edner

Hva er det som gjør at du har valgt å jobbe på Thon Hotell Hallingdal?                                                                                              Soussesjef Norman Edler er i sving på kjøkkenet og prater villig vekk mens han danderer en deilig lunsjtallerken for sultne lunsjgjester. - Her er det travelt og bra! sier han. Også er det hyggelige kollegaer å jobbe sammen med. Det er viktig!

Og da jeg litt senere hører småhumringen og pludringen fra kjøkkenet mens Anne Marie og jeg avslutter møtet med litt real husmannskost – så tenker jeg at – JA – her er det virkelig trivelig å være!