Ukens bedrift

Bertel  O.Steen

Bertel O. Steen Buskerud AS er Mercedes-Benz og Peugeot-forhandler i Drammens-regionen. I deres lokaler på Kjellstad i Lier, både selges det og repareres det biler. De selger og betjener alt fra den minste Mercedes-Benz og Peugeot personbiler til de tyngre Mercedes-Benz varebiler, lastebiler og busser.

Mekaniker Geir Andre Ødegård

Publisert 04.05.15

Ukens bedrift

Vi spør:

Hva er det som gjør at dere er medlem i NHO?                               Når vi spør daglig leder Frank Hermann om hva det er som gjør at de er medlem i NHO er svaret krystallklart. - Det er at vi er profesjonelle og seriøse i all vår aktivitet og ønsker å være en del av et nettverk som bygger opp under nettopp dette. Det er viktig, uttaler han.

Hvordan opplever dere å være en bedrift i denne regionen? Her på Kjellstad har vi en perfekt beliggenhet! Vi er veldig synlig mot veien (E 18) og ligger midt i knutepunktet mellom øst/vest og nord/sør. Det betyr mye for oss som ønsker å være lett tilgjengelig for kundene våre – enten om de skal ha ny bil eller om de skal benytte verkstedet vårt, sier daglig leder Frank Hermann.

Hva er viktig for dere at NHO Buskerud setter på dagsorden?Tilgang på rett kompetanse på rett plass er viktig for oss – spesielt tilgang på faglært arbeidskraft. Vi har kapasitet til å ta imot langt flere lærlinger enn det vi får tilgang til. I tillegg så er seriøsitet meget viktig for oss. Det er nødvendig at NHO jobber for å sikre at bedrifter som opererer i "gråsonen" av hva som er lovlig ikke får mulighet til det, avslutter Hermann.  

Selger Marius LiengSelger Marius Lieng

Hva er det som gjør at du har valgt å jobbe hos Bertel O. Steen i Lier?                                                                                                         Bertel O. Steen er opptatt av å ivareta sine medarbeidere og har alltid hatt fokus på å skape et godt arbeidsmiljø og en god kultur kan vi lese på dere hjemmeside. Når vi spør ganske så nyansatte selger Marius Lieng om hvordan han vil beskrive sin arbeidsplass, så kommer det kontant - Det gode arbeidsmiljøet! Når jeg valgte denne arbeidsplassen, var det pga at jeg visste det var et godt miljø – det betyr mye for å trives! understreker han.