UKENS BEDRIFT

Pasta Café og Burger King

På Pasta Café og Burger King på Kuben senter – midt i Hønefoss sentrum – kan du raskt få servert hva magen måtte begjære. Men ikke nok med det – her får du også med et smil, en hyggelig kommentar og kan nyte den gode stemningen daglig leder Cheng Qiang og hans ansatte skaper.

Daglig leder Cheng Qiang

Publisert 11.05.15

Ukens bedrift

Hvordan opplever dere å være en bedrift i denne regionen?   Det er veldig trivelig å drive kafé på Hønefoss, sier daglig leder Cheng Qiang uten å tenke seg om et sekund. -Det er så mange hyggelige mennesker her, og vi har mange stamgjester som kommer igjen og igjen etter 15 års drift. Her er det sånn at alle kjenner alle. Jeg tidligere fått tilbud om å drive i Osloområdet, men det er her på Hønefoss jeg "hører hjemme" og hvorr har jeg fått et solid fotfeste – både i markedet og nærmiljøet.

Cheng's svar blir underbygget av de stadige hilsningene, smilene og hyggelige kommentarer fra gjester som kommer og går mens vi sitter og intervjuer. Det er lett å fornemme den gode stemningen blant daglig leder, ansatte og gjester.

Hva er det som gjør at dere er medlem i NHO?                           NHO er kjent og forbindes med seriøse bedrifter, understreker Cheng. I tillegg får jeg mulighet til å få hjelp hvis jeg trenger det – og ikke minst så sparer jeg penger ved å benytte med av innkjøpsavtalen til NHO Reiseliv. Det kommer godt med, avslutter han.

Hva er viktig for dere at NHO Buskerud setter på dagsorden?   At dere forhandler frem gode innkjøpsordninger på vegne av medlemsbedriftene gjør at vi bedrifter får bedre konkurransevilkår. I tillegg er det greit å få e-poster fra dere når det "skjer noe nytt" så en får følge med på hva vi som bedrift må passe på, konstaterer Cheng.

Hva er det som gjør at du har valgt å jobbe hos Pasta Café?        Vi stiller spørsmålet til ansatte Jian Wang  og hun bekrefter det vi har observert under hele møtet og som daglig leder selv har sagt: - Fordi det er trivelige mennesker her, sier hun. Det er det aller viktigste.