IA prisen i Buskerud

IA prisen til Mester Grønn

Mester Grønn fikk IA prisen i Buskerud for våren 2014. Prisen ble overrakt bedriften av arbeids- og sosialminister Robert Eriksson foran svært mange stolte og glade medarbeider  i Mester Grønn ved hovedkontoret på Liertoppen.

Foto: Mester Grønn

Publisert 22.08.14

Buskerud

IA prisen i Buskerud  deles ut av IA-rådet i Buskerud. Leder av IA-rådet, regiondirektør Per Steinar Jensen, gratulerte Mester Grønn med prisen og sa i sin hilsen at rådet i sitt valg har lagt betydelig vekt på at IA-virksomheten har vist evne og vilje til å arbeide systematisk over tid.

Det å utvikle arbeidsmiljøet kan være krevende for alle parter i bedriften. Det krever et godt samarbeid og evne til å arbeide for felles mål over tid. Her finnes ikke «quick fix».

Ledelse og ansatte i Mester Grønn vist evne og vilje til å stå sammen i dette arbeidet over tid.

Det samme gjelder arbeidet med inkluderende arbeidsliv regionalt og nasjonalt; å få gjennomført endringer på bred front i et samfunn krever et grundig arbeid over tid.

Mester Grønn har også vist at de tar avtalen om et mer inkluderende arbeidsliv på alvor gjennom å inkludere mennesker som står utenfor arbeidslivet. Det er forteller både om samfunnsansvaret og menneskesynet som er med på å prege bedriften. -Noen sier at IA-avtalen ikke virker. Det mener jeg er tull, sa regiondirektør Per Steinar Jensen, og sa at Mester Grønn er enda et eksempel på at det er feil.