Mye nyttig input å hente på NHO-kurs i systematisk lønnsfastsettelse

-Dette var høyst relevant og nyttig å være med på, sier Haakon Froland, daglig leder i Noratel AS, som har hovedkontor i Hokksund. Froland var en av deltakerne på gårsdagens kurs på Kongsberg. -Spesielt små og mellomstore bedrifter, som ikke har en egen HR-funksjon, vil ha stor nytte av å få en slik gjennomgang. Et kunnskapsløft som absolutt kan anbefales, slår han fast.

#205

Haakon Froland fra Noratel AS var blant deltakerne på kurs hvor systematisk lønnsfastsettelse var tema Fotograf: Elin Kaafjeld, NHO Buskerud

Publisert 26.09.17

Buskerud

-Hva slags bedrift er og ønsker vi å være? Hvilken kultur råder? Hva ønsker vi at lønnssystemet i vår bedrift skal bygge på? Hva er målet med lønnsfastsettelsen? Hvilke incentiver er motiverende og riktig hos oss? Og hvordan påvirker lønnssystemene kulturen? Lønnsfastsettelse er et komplekst tema, som krever en systematisk og gjennomtenkt tilnærming, var rådet deltakerne fikk på kurset.

-Kursholder gir et profesjonelt innspill på en måte som er forståelig. Hun har god kompetanse og innsikt på dette temaet, og presenterer vinklinger og eksempler som passer ulike bedrifter. Du kjenner deg igjen, sier Haakon Froland. Han legger til at det finnes mye kompetanse i NHO som mange av de mindre bedriftene går glipp av. 

Les mer om høstens kurstilbud i Buskerud her