NHO-bedriften i fokus Hallingplast AS

Bli kjent med Hallingplast AS en av Norges største og mest moderne plastprodusenter. Spennvidden på produktene er stor, med hovedvekt på rør til vann, avløp og gass, merder til fiskeoppdrettsnæringen, spesialrør til bensinstasjoner og produkter for veisikring.

Daglig leder Steinar Tragethon

Publisert 09.11.15

Buskerud, Ukens bedrift

Hallingplast AS er en av Norges største og mest moderne plastprodusenter. Spennvidden på produktene er stor, med hovedvekt på rør til vann, avløp og gass, merder til fiskeoppdrettsnæringen, spesialrør til bensinstasjoner og produkter for veisikring. Bedriften har sterkt fokus på kvalitetssikring og produktutvikling og kunne i 2009 feire 40 år med stabil og god vekst. 

Vi spør:

Hvordan opplever dere å være en bedrift i denne regionen?

Daglig leder Steinar Tragethon er rask med svaret. - Her har vi ikke mye å klage på! Beliggenheten vår er i "sentrum" i forhold til hvor vi sender produktene våre – enten om det er nordover eller sydover. Så her er det bra å være. 

Hva er det som gjør at dere er medlem i NHO?

Når Hallingplast ble større var det naturlig for oss å "se de store linjene". NHO jobber for styrke bedriftene – og det vil vi være en del av. Det er viktig for oss å kunne bidra i vår rolle som verdiskaper og arbeidsplass i lokalsamfunnet, understreker Steinar. 

Hva er viktig for dere at NHO Buskerud setter på dagsorden?

Infrastruktur er viktig for oss – fortrinnsvis vei. Det er viktig at NHO har høyt fokus på det. 

Hva er det som gjør at du har valgt å jobbe på Hallingplast her på Ål?

Hallingplast er en spennende bedrift! kommer det kontant fra HR-leder Anne Keth Markegård. Her skjer det så mye og det er spennende å jobbe med en daglig leder som er så innovativ og tenker så mye nytt! Også går det bra på Hallingplast! fortsetter hun. Vi investerer i nybygg og nye maskiner, og det motiverer. Dessuten er det en god arbeidskultur her og lite gjennomtrekk – rett og slett en trivelig arbeidsplass! avslutter Anne Keth.

Bildet viser Steinar Tragethon sammen med Cecilie Endresen, fungerende regiondirektør i NHO Buskerud