Hønefoss Vaktselskap - sørger for sikkerheten

Siden 1994 har Hønefoss Vaktselskap levert produkter og tjenester innen sikkerhet i Ringeriksregionen. Kjent for god service og sitt lokale engasjement har de blitt en naturlig samarbeidspartner for mange bedrifter og privatkunder i distriktet.

Fredrik Spanjor daglig leder av Hønefoss vaktselskap

Publisert 20.01.16

Ukens bedrift

Hønefoss Vaktselskap ble etablert i 1994 og leverer produkter og tjenester innen sikkerhet til Ringeriksregionen. De har sterk fokus på høy servicegrad og har blitt en naturlig samarbeidspartner for mange bedrifter og privatkunder i distriktet. Da vi møter daglig leder Fredrik Spanjor, blir vi straks dratt inn i Sikkerhetsverden av en entusiasme som det er umulig å ikke la seg engasjere av. 

Vi spør:

Hvordan opplever dere å være en bedrift i denne regionen?

Her i Ringeriksregionen støtter vi lokale aktører hverandre. Vi bygger hverandre opp. Så her er det virkelig god stemning! Og nå som Ringeriksløsningen med Ringeriksbanen "er på trappene" så vil det bidra til vekst. Det vil "poppe opp" bedrifter og vi vil få flere som ønsker å bosette seg her. Det lover godt for vår virksomhet, avslutter Fredrik. 

Hva er det som gjør at dere er medlem i NHO?

Må man ikke det? kommer det kontant fra Fredrik mens han sender oss et lurt smil. Neida, legger han til. Men det var naturlig for oss å være en del av et større nettverk når bedriften vokste og vi ble av en viss størrelse. Dessuten er seriøsitet høyt på dagsorden hos oss, så det er også en god grunn til å være medlem i NHO. 

Hva er viktig for dere at NHO Buskerud setter på dagsorden?

Det måtte være å sette fokus på de små og mellomstore bedrifter. Det å synliggjøre lokale aktører og oppfordre lokale aktører til benytte seg av hverandres produkter og tjenester, det kunne jeg tenke med å få på dagsorden, oppfordrer Fredrik. Det er utfordrende å finne gode markedskanaler. Her prøver vi virkelig å gjøre som vi predikerer, og benytter oss av lokale aktører så langt det lar seg gjøre, understreker han.

Hva er det som gjør at du har valgt å jobbe hos Hønefoss Vaktselskap?

Her er det et godt arbeidsmiljø med stor takhøyde, kommer det uten betenkningstid fra økonomiansvarlig Tanja Solheim. Dessuten er lederne her koselig og inkluderende. Og ikke minst så er det lov til å "tråkke feil". Alt dette bidrar til at Hønefoss Vaktselskap er en trivelig arbeidsplass, avslutter Tanja.