Boost Global Innovation - bedriften som forstår og kan innovasjon.

Boost Global Innovation er tidligere Athene prosjektledelse. En kunnskapsbedrift som har tatt store utviklingssteg de siste årene, og for å gjenspeile utviklingen, ny visjon og strategi, har de nylig endret både navn og image.

Boost Global Innovation styreleder Janne Florholmen

Publisert 04.01.16

Ukens bedrift

BOOST Global Innovation  

BOOST Global Innovation AS fyller 15 år i år, men i helt ny innpakning. Tidligere Athene prosjektledelse har tatt store utviklingssteg de siste årene, og for å gjenspeile utviklingen, ny visjon og strategi, har de nylig endret både navn og image. 

Hvordan opplever dere å være en bedrift i denne regionen?Vi har selv opphav i Sigdal, men etablerte hovedkontoret vårt i Drammen noen år tilbake. Vi har jobbet med næringsutvikling i denne regionen over mange år. For oss passer det veldig bra å være her hvor vi har vår grobunn og etablert et solid nettverk, samtidig som veien fra Drammen er kort inn til hovedstaden – eller til Gardermoen og videre ut i verden. Det har vært viktig for oss å ha gode relasjoner til både kommuner, fylkeskommune og små og store selskaper rundt oss her i Buskerud. Dette er en veldig spennende region. Vi jobber internasjonalt med partnere og bedrifter ute i Europa. Vi tror flere bedrifter fra Buskerud kan levere kunnskap og produkter internasjonalt. 

Hva er det som gjør at dere er medlem i NHO?

NHO er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi er for små til å fremme viktige saker alene. Gjennom medlemskapet får vi tilgang til en rekke fordeler, nyttige  nettverk og verktøy, relevante kurs og attraktive møteplasser.Vi er kanskje ikke like flinke til å benytte alle mulighetene som medlem. I tillegg har NHO 19 landsforeninger hvorav vi er medlem hos Abelia som gir oss en bransjetilknytning.                       

Hva er viktig for dere at NHO Buskerud setter på dagsorden?

Konkret oppfølging av prosjekter og tiltak som oppfordrer til nytenkning og samarbeid mellom både privat næringsliv og det offentlige i regionen. NHO Buskerud må jobbe for at bedriftene i regionen får arbeidsvilkår og utviklingsmuligheter som styrker næringslivets konkurransedyktighet og lønnsomhet. Dette vil skape vekstkraftige samfunn.

Hva er det som gjør at du har valgt å jobbe hos BOOST her i Drammen?  

Hilde er prosjektleder hos BOOST og har jobbet i selskapet i halvannet år. «Jeg har utrolig fine og engasjerte kollegaer, som inspirerer og motiverer, og gjør det gøy å være på jobb! Samtidig er det mye satsning og høyt tempo, og ingen arbeidsdager ser like ut. Det gjør jo at læringskurven er bratt, men heldigvis liker jeg godt å klatre.»