Medlemsservice

NHO Buskerud styrker laget

NHO Buskerud har ansatt Tilla Hommerstad-Tveit som juridisk rådgiver i arbeidsgiverspørsmål. Engasjementet skal vare i tre år og er et samarbeid med Norsk Industri. – Jeg er svært tilfreds med at vi har fått dette samarbeidet med Norsk Industri, sier regiondirektør Per Steinar Jensen og er glad for at vi nå kan tilby arbeidsrettskompetanse fra regionskontoret i Buskerud

Juridisk rådgiver i Buskerud

Publisert 06.08.14

Buskerud

Hommerstad-Tveit kommer fra PricewaterhouseCoopers AS hvor hun var advokatfullmektig. Tidligere har hun også arbeidet i Skatt Sør og NAV utland. 

Nå er Tilla Hommerstad-Tveit er klar til å bistå din bedrift. Du kan ringe, sende epost eller avtale møte. NHO Buskerud tilbyr rask og effektiv juridisk bistand på arbeidsrett.

Ta kontakt dersom du har spørsmål knyttet til tariff, arbeidsmiljøloven, ansettelse, ferieloven, sykelønn, AFP pensjon, nedbemanning, permittering  mv. Tillas ansvar er å være juridisk rådgiver for deg når du trenger hjelp på disse områdene eller vite hvem som skal hjelpe deg videre.

Tilla yter også bistand i forbindelse med vanskelige personalsaker, oppsigelser og avskjedssaker. Disse tjenestene er dekket av medlemskontingenten. Dersom det er nødvendig med prosedyre eller mere krevende løsninger i forbindelse med oppsigelse- eller avskjedssaker vet hun hvem som kan hjelpe deg videre hos NHO eller Norsk Industri.

NHO Buskerud samarbeider med Norsk Industri om denne rådgiverstillingen. Det betyr at medlemsbedrifter i Norsk Industri i Buskerud har Tilla som sin særskilte rådgiver i regionen.

Kontakt oss

Tilla Hommerstad-Tveit

Juridisk rådgiver

NHO Buskerud

tilla.hommerstad-tveit@nho.no
Mobil
92847935