Ungdom imponerer

Se hva som skjer når et hundretalls elever involveres i å arrangere NHO Buskeruds årskonferanse om læringslivet. 

Ungdom imponerer under NHO Buskeruds årskonferanse

Publisert 05.03.14

Buskerud, Kompetanse og utdanning

NHO Buskeruds årskonferanse var preget at liv og lære går hånd i hånd. 250 deltakere fikk oppleve at et 100 talls elever fra ulike linjer på tre videregående skoler i Drammensregionen stod for servering, pynting og vertskap. Arrangementet ble gjennomført på Drammen videregående skole.

Styrker samarbeid
Tilbakemeldingene fra politikere, bedriftsledere og skolefolk var unisone i sin dom. Dette er et konsept som styrker samarbeidet mellom skole og næringsliv og som utvikler læringslivet.

- Dette er et eksempel på et godt samarbeid mellom skole og næringsliv. Det som slår meg er åpenheten og engasjementet her. Næringslivet, arbeidslivet generelt og læringslivet bør være preget av nettopp engasjement, sier NHOs president Tore Ulstein da han gir honnør til elevene som satte sitt preg på dagen.  

- En flott opplevelse. Rektor Kristine Novak på Drammen videregående skole og hennes stab fortjener stor takk for sin entusiasme og tilretteleggelse som har bidratt til at konferansen ble så bra, sier Per Steinar Jensen, regiondirektør i NHO Buskerud.

 

Kontakt oss

Per Steinar Jensen

Konsulent

Region

per.s.jensen@nho.no
Telefon
91339119