Finn din neste medarbeider her

Nav og NHO Buskerud samarbeider om en pilot i Drammen for Hurtigsporet. Målet er å skaffe bedriftene kvalifisert arbeidskraft, samtidig bidra til at flyktninger som står nærmest arbeidslivet, raskere kommer ut i jobb. Nå inviterer vi interesserte bedrifter til en speedating av potensielle kandidater.

#205

Noen av jobbsøkerne fra Introduksjonssenteret i Drammen. Fotograf: Margrethe Gjessing

Publisert 16.02.18

Buskerud, Fagopplæring og kompetanse

Nav og NHO Buskerud samarbeider om en pilot i Drammen for Hurtigsporet. Målet er å skaffe bedriftene kvalifisert arbeidskraft, samtidig bidra til at de flyktningene som står nærmest arbeidslivet og er i introduksjonsprogrammet, raskere kommer ut i jobb. Nav bidrar i prosessen med sine verktøy og hjelpemidler.

Vi inviterer nå til en speeddate mellom bedrifter og kandidater. Ønsker din bedrift å delta eller få mer informasjon om dette? Meld i fra her. Integrasjonskoordinator fra Nav vil ta kontakt for en samtale. Bedrifter som allerede har tatt kontakt med Nav om Hurtigsporet, trenger ikke å gjøre noe.

Hver kandidat har kompetanse, kvalifikasjoner og arbeidserfaring med seg fra andre land. Mange snakker flere språk, alle snakker norsk. Her er noen eksempler på kompetanse og områder kandidater søker seg jobb innenfor. 

Eksempler på kandidaters arbeidserfaring/kompetanse. Søker jobb innenfor.
Gravemaskinfører, fører av betongmixer, asfaltarbeide, lastebilsjåfør og maler. Bygg og anlegg.
Bachelor i regnskap. Jobbet med økonomi og administrasjon. Undervist i grunnleggende data og økonomistyring. Regnskap, kontormedarbeider, HR, logistikk og lager.
Bachelor i matematikk. Matematikklærer med pedagogisk kompetanse. Undervisning i matematikk.
Sykepleier. Helse og omsorg.

Les om Speedate arrangement her.