NHO-bedriften

Vi tar pulsen på hva våre medlemsbedrifter er opptatt av og hva de ønsker at vi har på dagsorden – og ikke minst hva det er som gjør deres bedrift til en bra arbeidsplass i regionen.

Nyheter

 • Kulturopplevelser og gode avgjørelser

  Leter du etter nye rammer for neste seminar, ledermøte eller styremøte? Ønsker du å skape en felles opplevelse med dine medarbeidere? Da kan Holmsbustuene være akkurat det du er på jakt etter.

  19. mai 2016
 • Ringeriks-Kraft

  NHO Bedriften Ringeriks-kraft har i over 100 år produsert miljøvennlig energi. En utviklingsaktør i Ringeriksregionene. God alene best sammen er deres slogan.

  22. februar 2016
 • Engasjert bedriftseier

  Som 20-åring startet Annemor Hatlenes egen bedrift. Året etter tok hun imot sin første lærling, siden har Annemor vært en samfunnsengasjert bedriftseier og utdannet mange frisører.

  31. mars 2016
 • NHO bedriften

  Bli bedre kjent med NHO bedriften Høyenhall Helse og Rehabilitering AS fra Steinsåsen i Hole. En leverandør av individuelt tilpasset rehabilitering.

  1. februar 2016
 • NHO bedriften Folkeuniversitetet Sør-Øst

  Folkeuniversitetet feiret i 2014 sitt 150-års jubileum, og deres formål har hele tiden vært å bidra til et  meningsfylt liv gjennom muligheten til livslang læring.

  29. februar 2016
 • NHO bedriften Hønefoss Vaktselskap

  Siden 1994 har Hønefoss Vaktselskap levert produkter og tjenester innen sikkerhet i Ringeriksregionen. Kjent for god service og sitt lokale engasjement har de blitt en naturlig samarbeidspartner for mange bedrifter og privatkunder i distriktet.

  20. januar 2016