• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Arbinn - hjelp for ledere
  Medlemsfordel - 8. oktober 2013

  Har du spørsmål om arbeidsrett, lønn, HMS, sykefravær eller offentlige anskaffelser? På Arbinn.nho.no har NHOs advokater og eksperter laget verktøy og veiledere som hjelper deg som er arbeidsgiver og har personalansvar. Her finner du også alle medlemsfordelene til bedriften.

 • Vi er stolte av det gode samarbeidet NHO har med LO her i nord. Det er et samarbeid om å sikre gode arbeidsplasser. Et samarbeid om å skape nye arbeidsplasser i industri- og næringsliv for fremtidens Arktis.
  EØS-avtalen skaper trygghet for arbeidsplassene våre!
  8. mai 2017

  Vi er stolte av det gode samarbeidet NHO har med LO her i nord. Det er et samarbeid om å sikre gode arbeidsplasser. Et samarbeid om å skape nye arbeidsplasser i industri- og næringsliv for fremtidens Arktis.

 • Ledere spiller en viktig rolle for å avdekke og bistå ved psykiske helseutfordringer hos de ansatte. Nå trenger forskere hjelp finne ut hva ledere kan om temaet, og hva de bør lære.
 • Ikke offensivt nok
  5. april 2017

  NHO sine medlemsbedriftene i nord er tydelige på at gode samferdselsløsninger er avgjørende for deres satsing i en stadig tøffere hverdag som preget av økt internasjonal konkurranse

 • Vi ønsker at flere tenker på næringslivet med glede og respekt, ser viktigheten av engasjerte bedriftseiere i lokalsamfunn, ser arbeidsgivere med hjerter som brenner for bedriften, kvalitet i det de leverer og ikke minst sine ansatte.
  Juleønsker!
  22. desember 2016

  Vi ønsker at flere tenker på næringslivet med glede og respekt, ser viktigheten av engasjerte bedriftseiere i lokalsamfunn, ser arbeidsgivere med hjerter som brenner for bedriften, kvalitet i det de leverer og ikke minst sine ansatte.

 • Politikere og bedrifter møtte opp da vi arrangerte vår nye møteplass Gå for næringslivet i Vadsø for første gang!
  Gikk for næringslivet!
  31. oktober 2016

  Politikere og bedrifter møtte opp da vi arrangerte vår nye møteplass Gå for næringslivet i Vadsø for første gang!

 • For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

Aktuelt

Se videoreportasje der studentbedrifter forteller om sine produkter og tjenester. Trygghetsalarm integrert i smartklokker, refleksvest med førstehjelpsanvisninger og Pale Ale øl med smak av lyng er noen eksempler.
Hva tilbyr Norges beste studentbedrifter?
NM studentbedrift - 6. juni 2014

Se videoreportasje der studentbedrifter forteller om sine produkter og tjenester. Trygghetsalarm integrert i smartklokker, refleksvest med førstehjelpsanvisninger og Pale Ale øl med smak av lyng er noen eksempler.

Kontakt

Målfrid Baik

Regiondirektør

NHO Finnmark

malfrid.baik@nho.no
Mobil
99259458
Siren Storli

Seniorrådgiver

NHO Finnmark

siren.storli@nho.no
Telefon
90944127
Juha Seppola

Advokat

NHO Troms og Svalbard

juha.seppola@nho.no
Mobil
90851181