• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Det vi gjer no, gjer vi for dei som kjem etter oss. Kva blir våre barnebarns dom over dei val vi tek i dag, spør NHOs president Tore Ulstein.  Du møter ham på vår årskonferanse 30. mars
  Made in Norway – eit moderne folkeeventyr
  23. februar 2017

  Det vi gjer no, gjer vi for dei som kjem etter oss. Kva blir våre barnebarns dom over dei val vi tek i dag, spør NHOs president Tore Ulstein.  Du møter ham på vår årskonferanse 30. mars

 • - Dette er en strategi for fremtidens jobber, sa statsminister Erna Solberg da Regjeringen i dag la fram sin havstrategi.
  Vil skape flere blå jobber
  21. februar 2017

  - Dette er en strategi for fremtidens jobber, sa statsminister Erna Solberg da Regjeringen i dag la fram sin havstrategi.

 • - Vestlandet må bli en sterkere drivkraft for verdiskaping. Men da må vi få fart på de viktigste veiene, sier NHOs Tom Knudsen.
 • Vi søker en dyktig advokat som kan bistå våre medlemmer i arbeidsrettsspørsmål i form av rådgivning og forhandlinger. Det kreves noen års erfaring fra arbeidsrettsfeltet.
  Advokat NHO Hordaland
  16. februar 2017

  Vi søker en dyktig advokat som kan bistå våre medlemmer i arbeidsrettsspørsmål i form av rådgivning og forhandlinger. Det kreves noen års erfaring fra arbeidsrettsfeltet.

 • For tredje år på rad strømmet VG2-elever fra hele fylket til Grieghallen for å delta på læreplasskonferansen. I år ble de tatt i mot av celebre bergensere som Erna Solberg og Leo Ajkic, som sammen med 50 lærebedrifter fra nær og fjern sørget for en pangstart på læreplassjakten.
  Til Grieghallen på jakt etter læreplass
  13. februar 2017

  For tredje år på rad strømmet VG2-elever fra hele fylket til Grieghallen for å delta på læreplasskonferansen. I år ble de tatt i mot av celebre bergensere som Erna Solberg og Leo Ajkic, som sammen med 50 lærebedrifter fra nær og fjern sørget for en pangstart på læreplassjakten.

 • Nyttige innspill om utfordringer og muligheter stor på agendaen, da medlemsbedrifter i NHO service hadde dialogmøte med administrerende direktør Anne-Cecilie Kaltenborn.
  Dialogmøte med ulike bransjer i NHO Service
  30. januar 2017

  Nyttige innspill om utfordringer og muligheter stor på agendaen, da medlemsbedrifter i NHO service hadde dialogmøte med administrerende direktør Anne-Cecilie Kaltenborn.

Aktuelt

En reform som må fortsette
22. februar 2017

Forslaget til nytt kommunekart gir 358 kommuner og 10-11 regioner. - Dette er en reform som må fortsette de neste årene, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

Arrangementer

 1. 14 mar
  Oppsigelse grunnet arbeidstakers forhold

  Radisson Blu Royal Hotel - Bryggen

  Meld deg på

 2. 15 mar
  HMS Grunnkurs

  Falck Nutec Bergen

  Meld deg på

 3. 30 mar
  Innføring i fysisk sikring

  Rådhuset, Rådhusgt. 10, Bergen

  Meld deg på

Kontakt

Tom Knudsen

Regiondirektør

NHO Hordaland

Tom.Knudsen@nho.no
Mobil
90830688
Ann-Kristin Kristoffersen

Rådgiver

NHO Hordaland

ann-kristin.kristoffersen@nho.no
Mobil
97172423
Nina C. Tennebekk

Advokat

NHO Hordaland

nina.tennebekk@nho.no
Mobil
92837402
Mona Sandmo Nilsen

Rådgiver

NHO Hordaland

msn@nho.no
Mobil
92834224
Wenche Salthella

Bransjesjef

NHO Hordaland

wenche.salthella@nho.no
Mobil
92260009
Tore Andre Sines

Prosjektleder Nasjonalt program for leverandørutvikling

Nasjonalt program leverandørutvikling

tore.andre.sines@nho.no
Telefon
91575450