Aktuelt: Hvor trykker skoen mest - kapital, kunnskap eller kunder?

Hvordan kan Norge skape flere nye vekstbedrifter? Tilgang på kapital er avgjørende. Abelia inviterer til næringslivsmøte i Bergen for å sanke innspill til kapitaltilgangutvalgets innstilling.Kun for medlemmer

Norge er eneste land i Norden som har større tilgang på vekstbedrifter enn på kapital som kan sørge for at de vokser. Endringen kommer ikke før vi bygger et bedre fungerende kapitalmarked for vekstbedrifter. Kapitaltilgangsutvalget leverte sine anbefalinger til regjeringen tidligere i år, og 1. juli er høringsfristen for deres innstilling. Vi inviterer til et møte for å høste innspill fra bedriftene, innovasjonsmiljøene og investorene.

Du møter blant annet medlem av Kapitaltilgangutvalget Maria Borch Helsengreen, som til daglig leder EYs konsulentvirksomhet i Bergen og har bakgrunn fra TV2 og styreverv i en rekke børsnoterte selskaper og Kåre Bottolfsen i TicketCo, teknologi-selskapet fra Bergen som er i ferd med å slå seg opp i ett av verdens største billettmarkeder, men ser til utlandet for å vokse enda mer.