På tide å planlegge!

Det er på tide å planlegge for hva som vil skje når digitaliseringen treffer oss med full kraft. Det er ikke lenge ting effekten treffer oss for fullt. Delingsøkonomien er allerede over oss.

Publisert 23.03.16

Vestlandet, Årskonferansen 2016

-Norge har vært i komfortsonen for lenge.  Det sier NHO-direktør Kristin Skogen Lund om den teknologiske endringen som nå skjer i arbeidslivet.

At delingsøkonomien er kommet for å bli hersker det ingen tvil om. Store aktører som Uber og Airbnb er etablert i våre forbruks vaner. En ny norsk tjeneste er etablert og vokser med rekordfart.

Lei ut ting du ikke bruker ofte

"En drill brukes kun 12 minutter i sin livslengde" er påstanden som møter oss fra to av gründerne bak tjenesten leiering.no

Bjørn Reidar Ur og Christer Hansen Eriksen etablerte leieting.no for bare 6 måneder siden, basert på ideen om deling.  På leieting.no kan du leie eller leie ut ting – delingsøkonomien i praksis rett og slett.

Her finnes både drill,grill, julenisser og popcornmaskiner.  Gründerne bak leieting.no er opptatt av ressursutnyttelse og miljøgevinsten delingsøkonomien bidrar til.

De kommer til årskonferanse 21. april for å fortelle hvorfor dette er framtiden, og hvilke muligheter dette gir oss.

Kommer du?