Du møter

Publisert 15.02.18

Arrangement

Arvid Moss
President i NHO

 

 

Arvid Moss er   konserndirektør i Hydro med ansvar for forretningsområdet Energi og   forretningsutvikling. Han har erfaring fra næringsliv, politikk og   organisasjonsliv, både som direktør og styreleder. I tillegg til en karriere   i Hydro som strekker seg tilbake til 1983, var han politisk rådgiver for   Høyre på Stortinget og for Høyres partileder fra 1985 til 1989. Han var   statssekretær og stabssjef ved statsministerens kontor i Jan P. Syses   regjering. Arvid har tidligere vært styremedlem i NHO og styreleder for Viken   Energinett og Posten. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

                                                                     

Øystein Dørum
Sjeføkonom i NHO

 

Øystein Dørum begynte i   NHO 1. desember 2016, og kom da fra tilsvarende stilling i DNB Markets. Han har tidligere vært rådgiver og underdirektør i Finansdepartementet og   seniorøkonom i Sparebanken NOR. Dørum er autorisert finansanalytiker, med   embetseksamen i samfunnsøkonomi og mastergrad i statsvitenskap fra London   School of Economics. Foto: Moment Studio.

    

Pål Molander
Direktør ved Statens   arbeidsmiljøinstitutt

 

 

Pål Molander er direktør   ved det nasjonale forskningsinstituttet for arbeidsmiljø og –helse i Norge,   Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), og har tidligere vært professor ved   Universitet i Oslo. Molander er en mye brukt foredragsholder på   arbeidslivsområdet i Norge. Han er spesielt opptatt av at arbeidsmiljø lenge   har vært et norsk konkurransefortrinn. Vil vi klare å opprettholde dette på   vei inn i fremtidens arbeidsliv?
Foto: Eirik Linder   Aspelund, Calias photo.

    

Bjørg Marit Eknes

 

 Bjørg Marit Eknes er konserndirektør for Innovasjon og Kundeopplevelse i Sparebanken Vest. Hun har vært i bankens konsernledelse siden 2013, og har bred ledererfaring fra ulike lederposisjoner i banken. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, samt MBA fra Bond University, Australia. Sparebanken Vest utvikler fremtidens bank i det digitale skiftet, og satser offensivt på innovasjon og IT-utvikling med lokal forankring på Vestlandet.

    

Sigrun Vågeng
Arbeids- og velferdsdirektør

 

 

Sigrun Vågeng har vært arbeids- og velferdsdirektør,   leder for Arbeids- og  velferdsforvaltningen (NAV) siden 2015. Hun var tidligere   administrerende direktør i Kommunenes Sentralforbund (KS), leder i flere arbeidsgiverorganisasjoner   og daglig leder i Statens institutt for   forbruksforskning.

    

Camilla Schutz
Kommersiell leder, Sportsklubben Brann
Camilla Schutz har vært kommersiell leder i SK Brann siden 2016. Sammen med et dyktig team har Camilla ansvar for alle kommersielle inntekter, markedsføring, merkevarebygging, arrangement og samfunnsengasjement tet til Brann.  Forankring og forsåelse av målsetninger er viktig for SK Brann.  Men er visjon, misjon og verdier egentlig viktig for å skape gode resultater?
Camilla har erfaring som marketingsjef i Sparebanken Vest, og daglig  leder i Salgs- og reklameforeningen i Bergen og er utdannet innenfor markedføring, kommunikasjon og merkevarebygging.
   
  

    

Gard   Haugland og  Petter Lidal
Jobbskapere på Bien SnackbarSommeren 2006 åpnet Gard Haugland og  Petter Lidal Bien Restaurant i de fredete lokalene til det som en gang var Bien Apotek på Danmarksplass. Siden oppstarten har Gard og Petter, sammen med et team av dedikerte mennesker, formet Bien Restaurant til et arbeidssted for mer enn 70 mennesker. 
Hør deres unike historie!

 

 

 

 


Casper er en 18 år gammel blid sørlandsgrutt med hele åtte (!) års erfaring fra arbeidslivet.  Som 10-åring startet han egen nettavis og som 15-åring startet han mediebyrået Fjords Media AS. I mars 2017 droppet av ut av videregående skole etter at han fikk tilbud som jobb i sosiale-medier prosjektet "Office X". Hva er betydningen av verdiskapning for Casper?
 

 

 

Hilde Sari er psykologspesialist og lang erfaring fra psykisk helsevern.  Hun er fagansvarlig ved NAV Arbeidsrådgivning.
Hilde skal skissere hvorfor verien av arbeid er stor for enkeltmennesker, og hvordan "jobbhåp" kan installeres mentalt hos arbeidstakere.

 

 

Vi presenterer årets ungdsomsbedrift 2018.
Vinneren av fylkesmesterskapet i Hordaland skal representere fylket under NM på Lillestrømd til våren.
Hvem det blir er ikke avgjort, - vinnerne møter du på årskongeransen.

Casper Lehland

   

Hilde Sari

 

 

 

Ungt Entreprenørskap