Jenter og Teknologi

NHO inviterer jenter i 9. og 10. klasse til en opplevelsesdag.

Tirsdag 14. november inviterer vi til en innholdsrik dag med spennende innlegg. Vi kan love et fantastisk program med flere kule, kvinnelige, lokale rollemodeller.

I tillegg kommer Lone Stormoen.  Lone er 23 år fra Trøndelag, og har akkurat startet sin reise mot sitt andre fagbrev som energimontør.  Fra før har hun fagbrev som elektriker, og har også fullført teknisk fagskole. Hun forteller som veien til yrkeslivet ved å velge yrkesfag, og det å starte i arbeidslivet allerede etter bare to år på skolebenken.

Isabelle Ringnes er sosial entreprenør og engasjert profil i tech-bransjen.  Hun er grunnleggeren av TENK ( Tech-Nettverket for Kvinner), digital leder i likestillingskampanjen #hunspanderer, produsent av podcasten 20-30 og sitter i E24 Det Nye Norge redaksjonen.

Isabelle skal dele sine innsikter fra verdens ledende eksperter i teknologi og fortelle om de mange spennende mulighetene teknologien byr på for oss i fremtiden.

Velkommen til Bergen kino og en dag med spennende innlegg, lunsj og konkurranser med fine premier.

Program for dagen: 

10:00  Åpning av Jenter og teknologi ved Tom Knudsen, direktør i NHO Vestlandet.

10:10  Isabelle Ringnes: Teknologi som endrer verden.

10:30  Sofaprat med Mari Bruvik Nieuwenhuizen, geologistudent, Sana Nazir, Swegon Bergen og Tina Louise Solland, maritim fagskolestudent. 

11:10  Lunsj og mingling.

11:50  Lone Stormoen: De mange mulighetene med yrkesfag og fagskole. 

12:05  Vitenshow.

12:30  Konkurranse med premier. 

Om din klasse ønsker å være med på "Jenter og Teknolgi" tirsdag 14. november sender du påmelding til  malene.kjellas.nordbroden@nho.no Oppgi hvor mange deltakere som kommer fra deres skole.

Av erfaring fra i fjor så fylles det raskt opp, så vi anbefaler å være tidlig ute med påmelding.